Τζόκερ: Άγγιξαν τα εκατομμύρια και έμειναν με μια γεύση γλυκόπικρη

369

To τζόκερ μοίραζε πάνω από 4.500.000 ευρώ, με τη συμμετοχή να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Μια μέρα μετά την κλήρωση, τα βλέμματα πέφτουν στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας…

Πρόκειται για τους τυχερούς της κλήρωσης 2563 του τζόκερ που είναι λογικό να σκέφτονται ότι παραλίγο να λύσουν όχι μόνο το δικό τους οικονομικό πρόβλημα, αλλά να εξασφαλίσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Έπεσαν έξω σε έναν αριθμό. Τον 3 που ήταν ο τελευταίος. Ο μαγικός αριθμός του τζόκερ, που δεν είχε συμπληρωθεί σε κανέναν από τα 4 δελτία που έπιασαν πεντάρι. Αυτά είχαν κατατεθεί σε πρακτορεία της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, στον Γέρακα και στα Καλύβια. Δελτία που κόστιζαν από 3 μέχρι 18 ευρώ. Μία τυχαία επιλογή στη Θεσσαλονίκη και 3 με τους παίκτες να συμπληρώνουν μόνοι τους αριθμούς.

Σε κάθε περίπτωση οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα «φουσκώσουν» μέσα στις επόμενες μέρες. Κερδίζουν από 44.177 ευρώ, που δίνουν λύσεις και βαθιές οικονομικές ανάσες, μέσα στην εποχή που διανύουμε. Πιο ακριβό από τα τυχερά δελτία εκείνο που κατατέθηκε σε πρακτορείο του Γέρακα, αξίας 18 ευρώ. Στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης το δελτίο που κέρδισε κόστιζε μόλις 3 ευρώ και ήταν τυχαίας επιλογής. Με τους αριθμούς να συμπληρώνονται από τη μηχανή του πρακτορείου.

Για την ιστορία, τα τυχερά νούμερα της χθεσινής κλήρωσης ήταν τα: 5, 27, 38, 41, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 3.