Ένας 70χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς έχασε τη ζωή του από τον ιό

1647

Κατέληξε σήμερα το πρωί ένας ακόμη άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στον Νοσοκομείο της Καστοριάς. Είναι ο 5ος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του στο νομό από τον ιό.

Ένας 70χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς έχασε τη ζωή του από τον ιό , ανεβάζοντας το κατάλογο των νεκρών της Ελλάδας στους 29. Είναι δε το 50 θύμα του ιού από την περιοχή αυτή.ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής που έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα (ήταν νεφροπαθής), κατέληξε τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον πέμπτο άνθρωπο από την περιοχή της Καστοριάς που χάνει τη ζωή του από τον κορονοϊό, ενώ το τοπικό νοσοκομείο εκπέμπει σήμα κινδύνου για τις αντοχές του.

Υπενθυμίζεται ότι η Καστοριά είναι η περιοχή της Ελλάδας η οποία αντιμετωπίζει το σημαντικότερο πρόβλημα από τη διασπορά της επιδημίας, με τα κρούσματα εκεί να έχουν τη μεγαλύτερη αναλογία φτάνοντας περίπου τα 38 ανά 100.000.

Συνολικά στο νοσοκομείο της Καστοριάς νοσηλεύονται 14 άτομα ενώ υπάρχουν και αρκετοί άλλοι ασθενείς που βρίσκονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα στην περιοχή έχουν αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες μέρες. Στην τελευταία έκθεση για την επιδημία από τον ΕΟΔΥ καταγράφοντας 20 άτομα, αλλά εκτιμάται ότι ο αριθμός πλέον ξεπερνά τους 40, με τους 22 να νοσηλεύονται.

RADIOSIATISTA.GR

Πτολεμαίδα: To συγκινητικό γραπτό μήνυμα, που άφησε στο κρεβάτι της, στο νοσοκομείο Μποδοσάκειο, η πρώτη γυναίκα ασθενής που πήρε εξιτήριο και κατάφερε να ιαθεί (θεραπευτεί) από τον  κορωνοϊό
   


 
“Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συμπεριφορά σας και στους γιατρούς και ειδικά στις νοσοκόμες που μου έδειξαν ανθρωπιά συμπαράσταση στο πρόβλημα μου και αγάπη. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο συγκινητικό γραπτό της μήνυμα, που άφησε στο κρεβάτι της, στο Μποδοσάκειο στην Πτολεμαίδα, η πρώτη γυναίκα ασθενής που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και κατάφερε να ιαθεί (θεραπευτεί) από τον  κορωνοϊό. Πρόκειται για τη σύζυγο του 64χρονου ιδιοκτήτη του καφενείου της Δαμασκηνιάς, που δυστυχώς, εκείνος, έχασε την ζωή του (από κορωνοϊό). Το μήνυμά της βρήκε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που το ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, εκφράζοντας κι εκείνη τη συγκίνησή της.
Kozan. gr