Αγιασμός στο Γυμνάσιο Λύκειο Σιάτιστας!! Video * Φώτο

4328
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Οι εγγραφές των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας, για το σχολικό έτος 2023-2024 ξεκινούν Τρίτη 5/9/2023. Η Γραμματεία του Ωδείου μας (Στρακαλή 2, Σιάτιστα) θα είναι για το Σεπτέμβριο, καθημερινά ανοικτά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. για εγγραφές και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών στα μουσικά όργανα.
Τηλ. επικοινωνίας: 24650 22208.
Η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βοϊου και το προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου σας εύχεται καλή σχολική χρονιά με πολύ μουσική!
Είμαι η Παναγιώτα Σφενδώνη, κόρη του Βασίλειου Σφενδώνη (Καψαλιά) γουνεμπόρου και της νοσηλεύτριας Αικατερίνης Παντέλογλου – Σφενδώνη.
Από τους γονείς μου διδάχθηκα τις αξίες της ζωής, να έχω ήθος, θάρρος, ενσυναίσθηση, ακεραιότητα και αγάπη για τον τόπο μου, δίνοντάς μου τα εφόδια να συμβάλλω κι εγώ στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας. Βάζοντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σιάτιστα. Σ’ αυτό τον τόπο επέλεξα να μεγαλώσω μαζί με τον σύζυγό μου, τα δυο μας παιδιά.
Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Δ.Π.Θ,
του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου – Α.Τ.Ε.Ι Δυτ. Μακεδονίας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.
Εργάστηκα από το 2005 έως το 2010 στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Σιάτιστας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μου. Υπήρξα για 5 έτη προπονήτρια των παιδικών τμημάτων του Γ΄Σ Σιάτιστας, αφιλοκερδώς. Στη διάρκεια αυτών των 5 ετών ταξίδεψα παράλληλα, σε πολλές χώρες του κόσμου , αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και βιώματα που αποτελούν εφόδιο για τη συμμετοχή μου στα κοινά.
Το 2010 εισήχθη στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού με τον θεσμό των ΕΠ.ΟΠ στο όπλο των Τεθωρακισμένων με ειδικότητα Πλήρωμα Αρμάτων Leopard 2A4 – 2A6 Hell.
Έκτοτε, λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου, έζησα στην ακριτική Ορεστιάδα, στο Πολύκαστρο Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη. Καθώς είμαι πνεύμα ανήσυχο, στις παραπάνω πόλεις, δραστηριοποιήθηκα σε πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντικές ομάδες, έχοντας αποκομίσει παραστάσεις, από τον τρόπο λειτουργίας των Δήμων, γεγονός που με ώθησε το 2019 να θέσω υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου και εκλέχθηκα. Μαζί με τους αξιόλογους συνοδοιπόρους μου στην Τοπική Κοινότητα Σιάτιστας με Πρόεδρο τον αείμνηστο Δημήτριο Σαμαρά καταφέραμε να κάνουμε μικρά αλλά ουσιαστικά έργα για την Σιάτιστα.
Ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να θέσω υποψηφιότητα εκ νέου ως σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σιάτιστας, να ανταποκριθώ στην πρόκληση των καιρών και να εργαστώ ακαταπόνητα για την ανάδειξη και αξιοποίηση του ανεκτίμητου κεφαλαίου του τόπου μας, καθώς και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, διεκδικώντας και αξιοποιώντας εθνικά κι ευρωπαϊκά επενδυτικά προγράμματα.
Επιθυμώ ο Δήμος Βοΐου να είναι φιλικός προς τους πολίτες και άμεσος αρωγός στα καθημερινά του προβλήματα. Με ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή να συμμετέχω στην ομάδα «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» ως υποψήφια σύμβουλος για την Κοινότητα Σιάτιστας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ την στήριξή σας, ώστε να μπορέσω να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου και να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας αλλά και των ανθρώπων της.
Με εκτίμηση Παναγιώτα Β. Σφενδώνη

ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Ο Νεαρός Δυναμικός – Ενεργειακός Επιχειρηματίας του Βοϊου – ΠΕ Κοζάνης που έθεσε εαυτόν στην κρίση του Λαού διεκδικώντας την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου με το Μιχάλη Καραμπατζιά και τη Λαϊκή Συσπείρωση !!
Α’ ΑΣΣΟΣ σε Ανοιχτή τράπουλα – Καθαρά και ξάστερα !!
Γιατί είπα ΝΑΙ στην πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή…
Όταν ο νυν Δήμαρχος, Χρήστος Ζευκλής μου έκανε την τιμή να μου προτείνει να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ένας άνθρωπος που δούλεψε με εξαιρετική συνέπεια και πάθος τα προηγούμενα χρόνια, έφερε μια νέα δυναμική , έναν άλλο αέρα στο Δήμο μας, είναι εκείνος που θα εμπιστευόμουν για να ξεκινήσω και εγώ την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, που πάντοτε μ’ ενδιέφερε πολύ. Ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» με εκφράζει απόλυτα γιατί δεν υπόσχεται θαύματα, ούτε ωραιοποιεί καταστάσεις, πάντοτε προσπαθεί να προτείνει εφικτούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου μας.
Θα πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία μου ως επιχειρηματίας αλλά και τις απλές καθημερινές διαπροσωπικές σχέσεις, έχω μάθει πως η τιμιότητα και η αλήθεια πάντα κερδίζει. Με αίσθημα προσωπικής ευθύνης, λοιπόν, απευθύνομαι σε όλους εσάς και ζητώ τη στήριξή σας.
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η Διοίκηση του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μπούρινος» ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων στα αναρριχητικά Τμήματα από Δευτέρα 11/09/2023.
Μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται για τις εγγραφές των αθλητών, στο χώρο των προπονήσεων, στο κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο, την Τρίτη 12/09/2023 και την Πέμπτη 14/09/2023 και ώρες 5:00μμ έως 8:00μμ.
Παρακάτω παρατίθεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων:
ΔΕΥΤΕΡΑ: ΩΡΕΣ 7:30μ.μ.-8:30μ.μ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΡΙΤΗ: ΩΡΕΣ 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΘΑΝΟΣ KAI 7:30μ.μ-9:00μ.μ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: ΜΑΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ: ΩΡΕΣ 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ 7:30μ.μ.-8:30μ.μ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΩΡΕΣ 7:30μ.μ-9:00μ.μ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: ΜΑΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
Ευχόμαστε σε αθλητές, γονείς και προπονητές καλή αναρριχητική χρονιά
Από τη Διοίκηση

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ ενημερώνει τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας
Σιάτιστας ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων παρουσιάστηκε τοπικά
αυξημένη θολότητα στο νερό του οικισμού.
Το φαινόμενο είναι παροδικό και θα υποχωρήσει μέσα στις επόμενες ώρες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο
βλαβών της τεχνικής υπηρεσίας στη Σιάτιστα στα τηλέφωνα 2465021001
(καθημερινά 07:00 – 15:00) και 6934716602 (τηλέφωνο επιφυλακής).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ

Εκ μέρους του Κυνηγετικού – Σκοπευτικού Συλλόγου Πολιτών Δήμου Βοΐου, σας παρακαλώ κοινοποιήστε την παρακάτω ανακοίνωση:
<< Ο Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Δήμου Βοΐου ενημερώνει τα μέλη του ότι την Παρασκευή 8-9-2023 και την Παρασκευή 15-9-2023, στο Δημαρχείο Σιάτιστας, θα βρίσκεται υπάλληλος του Δασαρχείου Τσοτυλίου, από 9:00 π.μ., για την έκδοση αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2023-2024.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου, που διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της άδειας θήρας, να τα προσκομίσουν για την θεώρηση της άδειας.
Να σημειωθεί ότι οι άδειες μπορούν να εκδίδονται και στα κατά τόπους Δασαρχεία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο Σύλλογος ενημερώνει τους κυνηγούς ότι για τη νόμιμη άσκηση θήρας, είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την άδεια θήρας, θεωρημένη από το Δασαρχείο και ότι οποιοδήποτε άλλο έγγραφο δεν διαθέτει νομική ισχύ.>>
Radiosiatista.gr