Βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ

1632

Βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΕΡΒΕΡΟΥΔΗ-Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ονομάζομαι Βερβερούδη Βασιλική. Γεννήθηκα το 1985 στη Σιάτιστα όπου κ διαμένω μόνιμα. Είμαι παντρεμένη κ μητέρα ενός κοριτσιού. Είμαι απόφοιτη του τμήματος «Βρεφονηπιοκομίας» της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου. Εργάστηκα στο Γ’ παιδικό σταθμό Κοζάνης.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, επειδή πιστεύω πως ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να προωθήσει και να επιλύσει από τα απλούστερα καθημερινά προβλήματα μέχρι και τα πλέον σύνθετα.

Αγαπώ τον τόπο μου και υπεύθυνα θα αγωνιστώ για την προβολή του μέσα από δράσεις ανάπτυξης του τουρισμού, της ανάδειξης των θρησκευτικών μνημείων, της συντήρησης των αρχοντικών, αλλά και της προβολής της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ως γυναίκα εργαζόμενη και μητέρα θα σταθώ δίπλα στα καθημερινά προβλήματά τους και θα στηρίξω την υγιή ενασχόληση των νέων με δραστηριότητες μέσα από τους Συλλόγους.

Για να γίνουν πράξη αυτά συμπορεύομαι με το συνδυασμό «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Βοΐου, Λάζαρου Γκερεχτέ, ενός νέου ανθρώπου με όραμα και τεχνογνωσία.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΥΣΤΑΣ- Δ.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Ο Σπυρίδων Κούστας γεννήθηκε το 1994 και ζει μόνιμα στον Πεντάλοφο. Η αγάπη του για το χωριό τον παρακίνησε να ασχοληθεί με τον πολιτιστικό σύλλογο Πενταλόφου από το 2016 μέχρι σήμερα όπου είναι ενεργό μέλος. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.