Δήλωση, στον ΣΚΑΙ, του Ι.Α., αδερφού 62χρονης οδηγού, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα (Βίντεο)

2012

Δήλωση, στον ΣΚΑΙ, του Ι.Α., αδερφού 62χρονης οδηγού, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα (Βίντεο)

Δήλωση στον ΣΚΑΙ του Ι.Α., αδερφού 62χρονης οδηγού, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα.

Πηγή ΣΚΑΙ εκπομπή «μαζί σου»

Πώς περιγράφει, μέσα από το νοσοκομείο, ένας από τους τραυματίες ποδηλάτες, το τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα που προκάλεσε το θάνατο δύο νέων παιδιών (Βίντεο)

Πώς περιγράφει, μέσα από το νοσοκομείο, ένας από τους τραυματίες ποδηλάτες, το τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα που προκάλεσε το θάνατο δύο νέων παιδιών.

Τι δηλώνουν θείος και ξάδερφος του άτυχου 25χρονου ποδηλάτη Γ. Πράσσου από το Πλατανόρευμα Σερβίων – Ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ με το χωριό και συνομιλία με τον ιερέα και συγγενή του Γ. Πράσσου

Από τον Εισαγγελέα Κοζάνης πέρασε η 62χρονη οδηγός που παρέσυρε τους ποδηλάτες – Βαρύ πένθος στο Πλατανόρευμα Κοζάνης0

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, την πόρτα του Εισαγγελέα Κοζάνης πέρασε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 η 62χρονη οδηγός του μοιραίου ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε τους 6 ποδηλάτες στο επαρχιακό δίκτυο της Πτολεμαΐδας, από όπου με εντολή αφέθηκε ελεύθερη. Οι κατηγορίες που τις απαγγέλθηκαν είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και η πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή. Για την υπόθεση συνεχίζεται να σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της 62χρονης και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Βαρύ πένθος επικρατεί από χθες στο Πλατανόρευμα Κοζάνης όπου το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:30 θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 25χρονου.

Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων ποδηλατών οι οποίοι νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας παραμένει σταθερή. Όλοι οι τραυματίες φέρουν κατάγματα και θλαστικά τραύματα σε αρκετά σημεία του σώματός τους.