Δήλωση της Ευλαμπίας (Εύης) Πρώϊου – Βαρζή για το χθεσινό αποτέλεσμα

1596

«Η μεγάλη χθεσινή νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί μία νίκη όλων των Ελλήνων. Σήμερα ξημερώνει μία μέρα καλύτερη για το έθνος αλλά και μία μέρα εντατικής δουλειάς για να ξαναμπεί η χώρα και ο νομός Κοζάνης ξανά σε πορεία ανάπτυξης. Στη μάχη αυτή δηλώνω παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Βουλευτές της ΝΔ για την εκλογή τους η ευθύνη τους βαριά και οι προκλήσεις μεγάλες. Σε αυτήν τους την προσπάθεια δεν μπορεί να λείπει κανένας μας.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύτηκαν. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για να τους δείξω ότι η προτίμηση τους στο πρόσωπο μου ήταν η σωστή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στους πολίτες του Βοϊου που με στήριξαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Μαζί θα αγωνιστούμε για τα προβλήματα της περιοχής μας και θα διεκδικήσουμε δυναμικά και με όλες τις δυνάμεις τα αυτονόητα.
Τέλος, δεν θα μπορούσα να δώσω αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα χωρίς την στήριξη της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Εμείς που ζούμε στην περιοχή καθημερινά γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει αύριο. Μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την περιοχή μας. Στους κοινούς αγώνες μας και στην κοινή πορεία μας προς ένα καλύτερο αύριο δηλώνω παρούσα. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.