Δράσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βοΐου και Δυτ. Μακεδονίας

1672

Περιοδεία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Νεάπολης, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Άρδευσης, καθώς και στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δυτικής Μακεδονίας.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Θανάση Χαστά, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Μιχαλή Καραπατζιά, υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Βοΐου, τον Φούλη Γιγαντίδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και τους Ζήση Κατσάνο και Γιάννη Κανάτσιο, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τη μάχη των επικείμενων εκλογών και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν σχετικά με τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι στους χώρους δουλειάς.

Απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τους κάλεσαν να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει του ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες, ώστε να δυναμώσει η φωνή του λαού και από την επόμενη των εκλογών, με καλύτερους όρους, να δώσουμε τη μάχη της διεκδίκησης σε κάθε χώρο δουλειάς στο ύψος των σύγχρονων αναγκών.

Τονίστηκε ότι αυτό που έχει σημασία στις εκλογές είναι να αυξηθούν οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, να δυναμώσει παντού η λαϊκή αντιπολίτευση.

Να βγάλουν συμπεράσματα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν την αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων, αλλά και την εφαρμογή και εξειδίκευσή της σε επίπεδο δήμου και περιφέρειας. Να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που έχουν ευθύνες για τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, τις δύσκολες συνθήκες εργασίας, αλλά και τη λειτουργία της Τοπικής Διοίκησης ως φορομπηχτικού μηχανισμού, με διεύρυνση της ανταποδοτικότητας. Τέλος, στο Κέντρο Υγείας και τη ΔΕΥΑ αναδείχθηκε η ανάγκη για διεκδίκηση στην κατεύθυνση της παροχής δωρεάν υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόνοιας με την ανάπτυξη, στελέχωση και εξοπλισμό των αναγκαίων υποδομών και χρηματοδότηση αποκλειστικά από το κράτος.

Καθώς και την ανάγκη για δημόσια και δωρεάν κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές σε Ύδρευση, Αποχέτευση, Άρδευση.