Δύσκολες ώρες για την Ζωζώ Σαπουντζάκη – Νέο «χτύπημα» για τη σπουδαία «βασίλισσα της νύχτας»

2179

Μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέτα, η ηθοποιός μπροστά σε μια νέα δύσκολη στιγμή.

Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη, μόλις εννέα μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέτα, που έγινε στάχτη από τη μεγάλη πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή. Άγνωστοι άρπαξαν τους εναπομείναντες θησαυρούς της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συγκεντρώσει όσα προσωπικά αντικείμενα είχαν καταφέρει να διασωθούν από τη φωτιά σ’ ένα δωμάτιο στο υπόγειο της βίλας και τα είχε κλειδώσει μιας και αποτελούσαν όλα μέρος της ζωής της.

Διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και σήκωσαν ότι είχε απομείνει στον συγκεκριμένο χώρο. «Δεν άφησαν τίποτα. Είναι αλήθεια ότι συνέβη.

Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» δηλώνει η ίδια φανερά απογοητευμένη και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω είναι λίγα για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου».

πηγή :
https://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip/story/975372/dyskoles-ores-gia-tin-zozo-sapoyntzaki-neo-xtypima-gia-ti-spoydaia-vasilissa-tis-nyxtas