Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ … ΕΙΔΗΣΕΙΣ ….

ΕΙΔΗΣΕΙΣ … ΕΙΔΗΣΕΙΣ ….

2004

Κοινωνικό Μέρισμα: Επίδομα 400 ευρώ σε ανέργους – Ποιοι θα το λάβουν

Θα χορηγηθεί και φέτος το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης, μέσω του κοινωνικού μερίσματος σε χιλιάδες δικαιούχους. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η καταβολή του επιδόματος «κλείδωσε» και θα συμπεριληφθεί στο κοινωνικό πακέτο της κυβέρνησης.

Το ύψος του έκτακτου επιδόματος που πέρσι ήταν 400 ευρώ φαίνεται ότι θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και το 2018 για κάθε άνεργο.

Το έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης, αφορά ανέργους  ηλικίας 18 έως 24 ετών που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του εφάπαξ επιδόματος θα είναι ο άνεργος να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ από μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή η οποία θα καθοριστεί και θα πρέπει να εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του ανέργου έως και την ημέρα χορήγησης.

Το επίδομα από το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι δικαιούχοι δεν θα χρειάζεται να υποβάλουν κάποια αίτηση, αλλά θα πρέπει να επικαιροποιήσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ), κάνοντας χρήση της εφαρμογής στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Στην Κοζάνη η Εθνική Γυναικών

 

Στην Κοζάνη βρίσκεται  η αποστολή της Εθνικής Γυναικών ενόψει του τελευταίου της αγώνα για τον Δ’ Όμιλο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019.

Η Ελλάδα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο Ισραήλ, την Τετάρτη (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Οι διεθνείς έκαναν το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με το βάρος να πέφτει στην τακτική, καθώς «δούλεψαν» πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Η Ελένη Καφαντάρη, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής έκανε μια ανάλυση του Ισραήλ επισημαίνοντας τα δυνατά του σημεία. «Το Ισραήλ εδώ και χρόνια ακολουθεί το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Διαθέτει κοντά και ταχύτητα γκαρντ με εξαιρετικό τρίποντο. Δεν έχει στο ρόστερ του ιδιαίτερα ψηλές παίκτριες, όμως παίζει γρήγορα, πιέζει πολύ στην άμυνα, στα όρια του φάουλ αρκετές φορές. Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία που είδαμε, το Ισραήλ είχε 60% στα τρίποντα παρά το γεγονός ότι έχασε. Έχει στο ρόστερ του την Κλαρκ, μια παίκτρια που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Την προηγούμενη φορά μας είχε κάνει μεγάλη ζημιά. Οι δυο, εξάλλου, παίκτριες που παίζουν μέσα στο καλάθι, μπορούν να απειλήσουν και από μακριά, καθώς βγαίνουν έξω και σουτάρουν από τη γραμμή του τρίποντου. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης. Ελπίζουμε, όπως και την προηγούμενη φορά, το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να μας δώσουν ώθηση και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη έστω και με ένα πόντο».

Συνελήφθη στην Φλώρινα 30χρονος δραπέτης φυλακών – Είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων

Στο πλαίσιο προανάκρισης που αφορούσε σύλληψη πέντε (5) αλλοδαπών την (17-11-2018) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών για παράνομη είσοδο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και Ένταλμα Σύλληψης για ναρκωτικά (σχετικό το από 18-11-2018 Δελτίο Τύπου ), προέκυψε ότι ένας εξ αυτών ήταν δραπέτης φυλακών.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος αλλοδαπός, κατά τη σύλληψή του δήλωσε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, καθόσον ήταν δραπέτης του Ειδικού Αγροτικού καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών και φυλάκιση (30) ημερών, για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αφού είχε λάβει τακτική άδεια (8) ημερών δεν επέστρεψε σε αυτό, ως όφειλε, μετά τη λήξη της αδείας του.

Ο συλληφθείς με την εκ΄νέου δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απόδραση κρατουμένου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε στον ύπνο του 12χρονο παιδάκι

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πιαλεία Τρικάλων σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  οι γονείς 12χρονου παιδιού πήγαν να το ξυπνήσουν για να το στείλουν στο σχολείο. Ωστόσο το παιδί, δεν είχε τις αισθήσεις του. Ήταν ήδη νεκρό. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης και από εκεί στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να βεβαιωθούν τα αίτια θανάτου του.

Δήμος Βοΐου: Έναρξη διανομής προϊόντων από την Π.Ε. Κοζάνης στα πλαίσια του ΕΠ. ΕΒΥΣ. (ΤΕΒΑ/ FEAD)

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD).

O Δήμος Βοΐου ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στο Χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Τετάρτη 21/11/2018 από 10:30-15:00 και Πέμπτη 22 και Παρασκευή 2311 2018 από τις 8:30-14:30  αβγά, τυροκομικά και κοτόπουλο στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με ατομική ειδοποίηση στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου (π.χ. αίτηση ΚΕΑ) απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Αν δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:

  • άλλο μέλος του νοικοκυριού σας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους

Καλό θα ήταν να φέρετε σακούλες  και να φροντίσετε για τη μεταφορά τους .

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Ανατροπή! Όλοι πρέπει να κάνουν νέες αιτήσεις

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Ανατροπή! Όλοι πρέπει να κάνουν νέες αιτήσεις

Οι αλλαγές στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αφορούν σε πρώτη φάση σε όσους έκαναν αιτήσεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2017, αλλά και τον Ιανουάριο του 2018 οι οποίες ανακλήθηκαν. Στη συνέχεια ωστόσο όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με sms ότι θα πρέπει να κάνουν νέα αίτηση για να μπορέσουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν το επίδομα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η νέα Υπουργική Απόφαση προβλέπει αλλαγές στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Την Πέμπτη 15/11/2018 ανακλήθηκαν όλες οι αιτήσεις του ΚΕΑ που υποβλήθηκαν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017 καθώς και Ιανουάριο 2018 προκειμένου να εναρμονιστούν με τη νέα ΚΥΑ. Στο χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προγραμματισμένες ανακλήσεις των αιτήσεων των δικαιούχων. Οι δικαιούχοι αυτών των αιτήσεων ενημερώνονται με sms, ώστε να υποβάλουν νέα αίτηση έως το τέλος του ίδιου μήνα, ώστε να μην υπάρξει κενό στην εισοδηματική τους ενίσχυση.

Μήνας Ανάκλησης

Μήνας Έγκρισης

Νοέμβριος 2018

Νοέμβριος 2017

Δεκέμβριος 2017

Ιανουάριος 2018

Δεκέμβριος 2018

Φεβρουάριος 2018

Μάρτιος 2018

Απρίλιος 2018

Ιανουάριος 2019

Μάιος 2018

Ιούνιος 2018

Ιούλιος 2018

Φεβρουάριος 2019

Αύγουστος 2018

 

Πηγή:Newsit.gr

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 60.000.000 € για έργα πολιτικής προστασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου (Δελτίο τύπου)

Το ποσό των 60.000.000 € θα διαθέσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για εργασίες συντήρησης και αποχιονισμού του οδικού δικτύου της περιοχής, επισκευή και συντήρηση του τεχνολογικού εξοπλισμού και μέσων της ΔΕΣΕ για τους χειμερινούς μήνες.

Η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Μακεδονίας για αύξηση του προϋπολογισμού κατά 18.000.000 € για έργα πολιτικής προστασίας, έγινε δεκτή από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και υπεγράφη η έγκριση του ποσού των 60.000.000 € από τον Υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη, έργο χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, ΣΑΕΠ-541.

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν στόχο τη συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας, τη συντήρηση και διάθεση του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα και οι ζημιές που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα τη χειμερινή περίοδο, όπως χιονοπτώσεις και παγετοί, με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Συνάντηση Νοτοπούλου – Καρυπίδη στην KOZANH

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε τη Δευτέρα η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επισκέφτηκε το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεοδώρου Καρυπίδη και συνομίλησε μαζί του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρέχοντα θέματα της περιφέρειας, με την κ. Νοτοπούλου να διαβεβαιώνει για τη συνδρομή της όπου χρειαστεί. Συζήτηση έγινε και για την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών που συνοδεύτηκε από έντονη χιονόπτωση, όπου επισημάνθηκε η ετοιμότητα της Περιφέρειας προκειμένου να μην υπάρξει θέμα αποκλεισμών ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Περιφέρειας.

 

Το μεγάλο μυστικό του κάμπου – To αφιέρωμα της εφημερίδας «Καθημερινή» στον Κρόκο Κοζάνης

Κάθε χρόνο, όταν οι μέρες αρχίζουν να γίνονται μικρές και δροσερές, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κοζάνης έρχεται… άνοιξη. Οι μεγάλες εκτάσεις του μακεδονίτικου κάμπου, που έως τότε μοιάζουν ξερές και άχρωμες, μετατρέπονται σε μια θάλασσα από χρώματα, η πεδιάδα κοκκινίζει, μοβίζει, λάμπει. Είναι η εποχή που ανθίζει ο κρόκος ή αλλιώς ζαφορά ή, όπως το ξέρουν οι περισσότεροι, το σαφράν – για δύο μόλις εβδομάδες κάθε τέλη Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη.

Όλα αυτά στην κοζανίτικη πεδιάδα, στα γειτονικά χωριά του Κρόκου (που πήρε την ονομασία του από το φυτό-έμβλημά του), Καρυδίτσα και Άνω Κώμη, τη μόνη κροκοκαλλιεργούμενη περιοχή της Ελλάδας, όπου πρόσφατα βρέθηκε και ο φακός του Reuters. Ο Κρόκος έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική ποιότητα του σαφράν του, που μετέτρεψε την περιοχή σε ένα success story ανάπτυξης εν μέσω κρίσης. Περισσότερες από 1.000 οικογένειες κερδίζουν ένα καλό εισόδημα από τα 6.000 στρέμματα (εκ των οποίων τα 1.000 βιολογικά) που καλλιεργούν. Μπορεί να μην είναι πολλά σε σχέση με τις απέραντες εκτάσεις που διαθέτει για παράδειγμα το Ιράν, που κατέχει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής, όμως το προϊόν τους «πιάνει» έως και 500 ευρώ περισσότερα το κιλό, λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς του.

Άλλωστε, ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης κάνει εξαιρετική δουλειά, προωθώντας το προϊόν σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού και κλείνοντας επικερδείς συμφωνίες με μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η Korres, ενώ επιστρέφει το 90% των εσόδων του απευθείας στους αγρότες. Ο πρόεδρός του επί δεκαοκτώ χρόνια, Νικόλας Πατσιούρας, εργάζεται αμισθί και έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να βγάλει τον συνεταιρισμό από τα δύσκολα. Πρόσφατα, μετά από πολυετείς διαπραγματεύσεις και έναν ενδελεχή έλεγχο από αντιπροσωπεία του κινεζικού Υπουργείου Γεωργίας, εξασφαλίστηκε ότι ο ελληνικός κρόκος θα μπει στην αγορά της Κίνας! Ήδη γίνονται προσπάθειες και για την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Για να φτάσουμε όμως έως εκεί, έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά. Δεν είναι τυχαίο που ο κρόκος είναι το πιο ακριβό και πολύτιμο μπαχαρικό. Η σπορά τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο είναι το εύκολο κομμάτι της καλλιέργειας. Τα δύσκολα έρχονται το φθινόπωρο, στη συγκομιδή. Στις δύο εβδομάδες ανθοφορίας του, το λουλούδι ανοίγει την αυγή και πρέπει να μείνει κατά το δυνατόν λιγότερο πάνω στο φυτό, γιατί μαραίνεται γρήγορα και τα στίγματα χάνουν το χρώμα και το άρωμά τους. Γι’ αυτό και η συγκομιδή ξεκινά από τα ξημερώματα και τελειώνει αργά το απόγευμα. Οι αγρότες με τις οικογένειές τους περνούν δύο εβδομάδες γονατιστοί μέσα στα χωράφια, να μαζεύουν τα άνθη που ρίχνουν σε ποδιές και καλάθια.


Οι αγρότες συγκομίζουν με τις οικογένειές τους – ακόμη και παιδιά συμμετέχουν.

Όταν οι νύχτες είναι μεγάλες

Στο σπίτι άλλοι ξεχωρίζουν τα πέταλα από τους στήμονες και τα στίγματα. Κι εδώ ο χρόνος πιέζει, όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, πριν μαραθούν τα λουλούδια. Δουλεύουν συχνά και όλη νύχτα. Έπειτα έρχεται η αποξήρανση, μια λεπτή εργασία. Τα νωπά στίγματα μπαίνουν σε τελάρα, μεταφέρονται σε θερμαινόμενα σκοτεινά δωμάτια και στεγνώνουν σε 8-12 ώρες. Όπως περιγράφει γλαφυρά ο Μανώλης Πατσιαλάς, πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού, σε παλιότερο κείμενό του, «οι μέρες που ακολουθούν, τότε που οι νύχτες είναι μεγάλες, οι γυναίκες υπομονετικά σκυμμένες πάνω από ένα ταψί, διαχωρίζουν τους στήμονες από τα στίγματα και απομακρύνουν τις ξένες ύλες». Αυτή η διαδικασία διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες και, όταν ολοκληρωθεί, το προϊόν είναι έτοιμο να παραδοθεί στον συνεταιρισμό.

Η χρονοβόρα, απαιτητική διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και αποξήρανσης, αλλά και η μεγάλη ποσότητα ανθέων που απαιτείται για να προκύψει τελικό προϊόν, είναι αυτά που του έχουν δώσει το όνομα «κόκκινος χρυσός». Περίπου 150.000 λουλούδια χρειάζονται για ένα κιλό αποξηραμένα στίγματα. Και όλα αυτά ενώ ο πιο γρήγορος εργάτης μπορεί να μαζέψει 30.000 άνθη την ημέρα. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι το 1 κιλό αποξηραμένου κρόκου πωλείται έως και 1.500 ευρώ, ενώ το ένα γραμμάριο στα καταστήματα φτάνει τα τέσσερα.

Και για τους αρχαίους πολιτισμούς όμως ο κρόκος ήταν πολύτιμος. Εκτός από την ξεχωριστή και έντονη γεύση του και το άρωμά του, διαθέτει φαρμακευτικές και αφροδισιακές ιδιότητες, ενώ λέγεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος το χρησιμοποιούσε για να γιατρέψει τις πληγές από τις μάχες. Στην Κοζάνη καλλιεργείται τα τελευταία 300 χρόνια, όταν κάποιοι έφεραν βολβούς του από τη Βιέννη, ενώ θεωρούνταν για χρόνια εξαφανισμένος. Σήμερα είναι το χρυσάφι της ελληνικής γης, κι εκεί στην πεδιάδα της Κοζάνης, όπου τα γύρω βουνά παρέχουν προστασία από τον άνεμο και το επίπεδο, ανοιχτό και χαμηλό τοπίο προσφέρει ιδανικές συνθήκες, ο κρόκος ανθίζει ξανά και κάνει πάλι το θαύμα του…

ΔΕΗ: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για 220 εργαζόμενους με πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα – Μπόνους 5.000 ευρώ

Τις πρώτες κινήσεις στην αναδιάρθρωση του προσωπικού της κάνει η ΔΕΗ προχωρώντας σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για 220 εργαζόμενους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της εταιρίας φέρνει, εκτός απρόοπτου, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο πρόταση προς ψήφιση για την αποχώρηση 220 ατόμων που έχουν θεμελιώσει όρια και ηλικίας συνταξιοδότησης αλλά εντούτοις παραμένουν σε απασχόληση.

Οι 220 λόγω της προϋπηρεσίας τους φέρονται να έχουν πιάσει και το πλαφόν των μισθών στις ΔΕΚΟ, ενώ η αποχώρηση τους σηματοδοτεί ουσιαστικά και τις πρωτοβουλίες της ΔΕΗ για ανανέωση του γηρασμένου της προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι αυτοί εκτός από την αποζημίωση των 15.000 ευρώ θα έχουν και πρόταση για κίνητρο αποχώρησης ύψους 5.000 ευρώ εφόσον δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου. Σε διαφορετική περίπτωση θα απολυθούν μόνο με την αποζημίωση που προβλέπει η νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι με το νόμο για την πώληση των λιγνιτικών σταθμών της Μελίτης και της Μεγαλόπολης άλλαξε ο τρόπος αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης των εργαζομένων ορίζοντας το ποσό των 15.000 ευρώ.

Οι 220 προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από το μισθολογικό κλιμάκιο και τις ειδικότητες των βαρέων και ανθυγιεινών και αφορά άτομα που έχουν κλείσει και ξεπεράσει σε ηλικία τα 60 χρόνια. Επίσης έχουν εντοπιστεί και εργαζόμενοι με απλές ειδικότητες και βρίσκονται σε ηλικία 62 ετών και άνω, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν και στελέχη άνω των 65 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το business plan της McKinsey για τη ΔΕΗ έχει υποδείξει την εξοικονόμηση δαπανών ύψους 330 εκατ. ευρώ από την αποχώρηση περίπου 4.100 εργαζομένων με την πλειοψηφία τους, 3.500 να προέρχονται από τις τάξεις του προσωπικού στις μονάδες και τα ορυχεία που πωλούνται.

Η διοίκηση της επιχείρησης φαίνεται λοιπόν να προχωρά και σε αυτόν τον τομέα στην εφαρμογή του επιχειρησιακού και στρατηγικού σχεδίου.

energypress.gr