Ζητείται ενημέρωση για το τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Εγνατίας με το τροχόσπιτο Αυστριακών – «Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε καν να δει τι έγινε στο ατύχημα»-

1747

Video * Radiosiatista.gr

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!
Την προηγούμενη Πέμπτη 14/11/2019 και ώρα 12.30 – 13.00 στην Εγνατία Οδό στο ύψος της εξόδου για Καστοριά, στο ρεύμα για Κοζάνη ένα μαύρο αυτοκίνητο Chrysler Cruiser, «έκοψε» προσπερνώντας με μεγάλη ταχύτητα και ανάγκασε να βγει στην έξοδο για Καστοριά, ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ενός ζευγαριού από Αυστρία το οποίο με την κεκτημένη ταχύτητα του δυστυχώς τούμπαρε. Ευτυχώς το ζευγάρι ζει, δεν έπαθαν οι ίδιοι τίποτα αλλά το αυτοκινούμενο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε καν να δει τι έγινε στο ατύχημα!!!!!

Ζητούμε όποιος είδε το περιστατικό ή γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε την Αστυνομία ή την Τροχαία γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο 01.07.2019 η εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος με μόνο υλικές ζημιές ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! Επειδή δεν τραυματίστηκε κανείς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!!!
Επίσης οι κάμερες της Εγνατίας Οδού δεν έχουν κατά δήλωση των υπευθύνων των Σταθμών Γρεβενών και Δυτικής Μακεδονίας την ευκρίνεια να διακρίνουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος!!!!!
Θέλουμε και πρέπει να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο μας και τροχοσπιτά απο την Αυστρία, να βρει τον υπαίτιο και να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική αυτού η ζημία του και να μην ξεφτιλιζόμαστε σαν Χώρα που δυστυχώς συμβαίνει με τους νέους Νόμους μας και τις προβληματικές κάμερες της Εγνατίας.

KOZANIMEDIA