Η σημερινή εικόνα Πέμπτη 2/4 ως προς τα επιβεβαιωμένα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

1058

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η εικόνα ως προς τα  κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ¨ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου δώδεκα (12) περιστατικά, εκ των οποίων τα πέντε (5) είναι θετικά, τα τρία (3) είναι αρνητικά και τα τέσσερα (4) είναι ύποπτα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που εστάλησαν.

Εξετάστηκαν σήμερα και έγινε λήψη δειγμάτων σε τέσσερα (4) νέα περιστατικά εκ των οποίων το ένα (1) εισήχθη για νοσηλεία και τα άλλα τρία (3) τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τα συγκεκριμένα άτομα θεωρούνται ως ύποπτα κρούσματα μέχρι να δοθούν τα σχετικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ¨ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου δέκα (10) περιστατικά εκ των οποίων τα δύο (2) είναι διασωληνωμένα για εφτά (7) και δεκαπέντε (15) ημέρες αντίστοιχα και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.

Επιπλέον νοσηλεύονται άλλα επτά (7) άτομα ως ύποπτα για κορωνοϊό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συνολικά αναμένονται τα αποτελέσματα πενήντα (50) δειγμάτων, ενώ σήμερα νοσηλεύονται δέκα (10) άτομα εκ των οποίων τα 8 είναι θετικά στον κορωνοϊό.

Πήρε εξιτήριο ένα άτομο και έγινε μία διακομιδή στη Θεσσαλονίκη.

Χθες είχαμε έναν (1) θάνατο ενός 51χρονου από την Καστοριά και μία 90 ετών από τη Χρυσή, σήμερα, σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨

Σήμερα στη Φλώρινα εστάλησαν τρία (3) δείγματα ύποπτα κορωνοϊού, εκ των οποίων ένα (1) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και δύο (2) είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου δύο (2) περιστατικά, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που εστάλησαν.

Εξετάστηκαν σήμερα και έγινε λήψη δειγμάτων σε τρία (3) τα οποία τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τα συγκεκριμένα άτομα θεωρούνται ως ύποπτα κρούσματα μέχρι να δοθούν τα σχετικά αποτελέσματα.

Το Νοσοκομείο έλαβε αποτελέσματα για τρία (3) από τα άτομα που ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και ως εκ τούτου έγινε άρση του κατ’ οίκον περιορισμού.