Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο 24οχλμ. Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Νεκρός άντρας ηλικίας 50 -55 ετών

1603

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:30 στο 24οχλμ. στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας (περίπου στο ύψος της Μαυροπηγής. Tο μοιραίο όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στο στηθαίο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού ηλικίας περίπου 53 ετών. To μοιραίο αυτοκίνητό έχει πινακίδες Κατερίνης. Ο οδηγός μεταφέρθηκε νεκρός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. kozan.gr Φωτογραφίες & βίντεο eordaialive.com

http://kozan.gr/archives/535609

kozan.gr

Θανατηφόρο στην νέα εθνική οδό (κλειστό αυτοκινητόδρομο) Κοζάνης – Πτολεμαΐδας.
Το τροχαίο συνέβη μόλις 3 km πριν τον κόμβο εισόδου της πόλης της Πτολεμαΐδας. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Πτολεμαΐδα και όπως είπαν μάρτυρες από αυτοκίνητο που ακολουθούσε, διέγραψε μια τρελή πορεία με σύγκρουση στο διαχωριστικό στηθαίο πριν ακινητοποιηθεί. Δυστυχώς ο μοναδικός επιβάτης (ο οδηγός) έχασε τη ζωή του. Έρευνα διενεργεί το τμήμα τροχαίας Εορδαίας με επικεφαλής τον διοικητή ο οποίος και βρέθηκε στο σημείο.

Εξετάζεται η πιθανότητα άλλου λόγου (ίσως παθολογικού) που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος καθώς δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τελικά, τροχαίου.

Τα νέα της Πτολεμαΐδας. eordaia.org