Ιστορική πρεμιέρα για Σιάτιστα, “συναγερμός” ενόψει Ναυπακτιακού

2714

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Πρώτη φορά στα χρονικά, ο Μακεδονικός Σιάτιστας θα αγωνιστεί στη Γ´ Εθνική και έτσι η πρεμιέρα πρωταθλήματος, την Κυριακή με τον επίσης νεοφώτιστο Ναυπακτιακό Αστέρα (16.00, για τον 3ο όμιλο), αποκτά ιστορικό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Η Σιάτιστα φορά τα… γιορτινά της, για τη νέα δύναμη στο νομό Κοζάνης (εκπρόσωπος μαζί με τον Μακεδονικό Φούφα στην κατηγορία, με την Κοζάνη και τον Εορδαϊκό, δυο παραδοσιακούς… πόλους να έχουν καθηλωθεί στο τοπικό τα τελευταία χρόνια).

ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΗ… Β´!

Το οξύμωρο για τον Μακεδονικό είναι οτι στο μακρινό παρελθόν δοκίμασε την εμπειρία της Β´ Εθνικής, τις χρονιές 1974-1975, 1978-79 και 1979-80 (πριν γυρίσει στην ΕΠΣ Κοζάνης), κατηγορία που ήταν σε περιφερειακή κλίμακα με ομίλους, με απευθείας άνοδο από το τοπικό.

ΟΠΛΟ Η ΕΔΡΑ, ΑΔΕΙΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

Η ομάδα του Στράτου Καραμπατζάκη (επίσης πρεμιέρα στη Γ´ Εθνική) φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί θετικά τη… δίψα, τον ενθουσιασμό και την “ορμή” για να φτάσει σε μια νίκη ψυχολογίας, ενώ έχει σημάνει ξεσηκωμός και κινητοποίηση στον κόσμο των “πράσινων”, που ετοιμάζουν βροντερό “παρών”. Η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Επίσης, μετά τη μεταγραφή του Τσαρσιώτη δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις για ενίσχυση στον Μακεδονικό.