Καταγγελία σοκ από νεαρή κοπέλα στη Χαλκίδα – Άνδρας την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι

1517

Άγνωστοι μαχαίρωσαν 19χρονο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σύμφωνα με την νεαρή κοπέλα, ένας 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι

Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε μία 26χρονη, την Παρασκευή, στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όταν πήγε να καταθέσει μήνυση εναντίον ενός 62χρονου.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεταξύ θύματος και δράστη υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν. Όπως κατήγγειλε η 26χρονη το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας την έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Εκεί ο 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης.

Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι δράστες που επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή στον ίδιο και την παρέα του

Ένας 19χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στον θώρακα, λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Οι δράστες που επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή στον ίδιο και την παρέα του ήταν δύο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο, οπού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η Ασφάλεια Αθηνών, από κάμερες καταστημάτων και τις περιγραφές των φίλων του θύματος, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.