Κοζάνη: 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον εργοδότη της για απόπειρα βιασμού-Τι λέει στο Mega

992

Βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια του εργοδότη της. Του ανθρώπου που επί δύο χρόνια πρόσεχε τα παιδιά ως babysitter και εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει.

Για πρώτη φορά το νεαρό κορίτσι σπάει τη σιωπή της στην κάμερα του LIVE NEWS και περιγράφει τον απόλυτο εφιάλτη.

Η 23χρονη κοπέλα πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών. Ένιωθε πως ήταν μέλος αυτής της οικογένειας. Περνούσε αρκετές ώρες στο σπίτι, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου.

Η νεαρή babysitter πήρε τα παιδιά από το σχολείο, όπως κάθε μέρα. Γύρισαν σπίτι και τους περίμενε ο πατέρας.

«Κάποια στιγμή, δε ξέρω πως τον ήρθε, με ρωτούσε για τα παιδιά για αυτά, πώς ήταν με το σχολείο και με αυτά και μετά κάποια στιγμή με πιάνει και με βάζει στον καναπέ».

Οι υποψίες

Ήταν η κίνηση που άρχισε να την βάζει σε υποψίες. Ο 45χρονος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της, με την πρόφαση να μάθει την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του. Όμως δεν έμεινε εκεί…

«Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ΄κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου».

Ο χρόνος πάγωσε για την 23χρονη babysitter. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού πήγε να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη».

Η νεαρή κοπέλα το έβαλε τρομοκρατημένη στα πόδια. Δεν μπορούσε το μυαλό της να χωρέσει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν».

Η καταγγελία

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του.

Καταγγέλλουσα: Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν».

Δημοσιογράφος: Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να γίνει;

Καταγγέλλουσα: Να δικαστεί… Να πάρει την ποινή που πρέπει.

Σήμερα η νεαρή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και συμβουλεύει γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχο περιστατικό να μην φοβηθούν να μιλήσουν.

πηγη:kozanimedia.gr