Κρήτη: Αδιανόητο βίντεο στην εθνική οδό – Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού με ιλιγγιώδη ταχύτητα – video

1901

Ένας 70χρονος άνδρας είναι ο οδηγός που ασημί Ford Focus, που σκόρπισε τον τρόμο την Τετάρτη (19-09-2018), στην εθνική οδό στο Ηράκλειο στην Κρήτη.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες οι άνδρες της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, εντόπισαν τον ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος οδηγούσε αντίθετα στην εθνική οδό για περίπου 3,5 χιλιόμετρα και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 70χρονος έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο αντί να σταματήσει συνέχισε με το αυτοκίνητό του για μεγάλη απόσταση και μάλιστα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Κινήθηκε μέχρι το ύψος των Λινοπεραμάτων, όπου τελειώνει το διαχωριστικό στηθαίο και είχε πλέον τη δυνατότητα να μπει στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί σαστισμένοι προσπαθούσαν να τον αποφύγουν και από θαύμα δεν προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα. Πλέον είναι αντιμέτωπος με «τσουχτερό» πρόστιμο, αλλά και την μόνιμη αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και όταν άρχισε να συνειδητοποιεί το λάθος του δεν είχε διέξοδο.

Τα κορναρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο στον πολύπαθο ΒΟΑΚ. Δίπλα από το αυτοκίνητο βλέπουμε να περνούν μηχανές, οχήματα ακόμα και νταλίκες.

Το βίντεο ντοκουμέντο: Οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα