Λαμία: Γυναίκα ανακάλυψε ξαφνικά ότι είναι παντρεμένη και μάλιστα με γυναίκα!

2099

Μάλιστα όπως είπε αντιμετώπισε και τα «παράπονα» των φίλων της που ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν τους κάλεσε στον γάμο της με τη Μαρία

Πως θα σας φαινόταν αν το βράδυ κοιμόσασταν ανύπαντρος/η και το πρωί σηκωνόσασταν από το κρεβάτι και ήσασταν παντρεμένος/η και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου;

Και να έχετε και τον/την σύζυγο ως προστατευόμενο μέλος;

Φανταστείτε την έκπληξη λοιπόν μίας γυναίκας από τη Λαμία, της κυρίας Χριστίνας, η οποία ανακάλυψε τελείως τυχαία ότι είναι… παντρεμένη και έχει υπό την προστασία της μία 36χρονη γυναίκα!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (9/9), όταν σε τυχαίο έλεγχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΦΚΑ, η κα Χριστίνα ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου ονόματι Μαρία 36 ετών (σύμφωνα με το ΑΜΚΑ της). «Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα», λέει στο LamiaReport η γυναίκα η οποία είναι άγαμη και την πάντρεψε… με το ζόρι η ηλεκτρονική εφαρμογή.

«Είναι τραγελαφικό να βρίσκεσαι από το πουθενά παντρεμένη με άτομο του ίδιου φύλου και μάλιστα να το έχεις ασφαλιστικά υπό την σκέπη σου. Ευτυχώς οι υπάλληλοι στο Παράρτημα του ΙΚΑ Λαμίας, μετά το πρώτο σοκ που έπαθαν και εκείνοι, με συνοπτικές διαδικασίες μου έδωσαν ‘’διαζύγιο’’ και είμαι πάλι ‘’ελεύθερη’’», λέει στο LamiaReport με χιούμορ η κα Χριστίνα, που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε παντρεμένη.

Μάλιστα όπως είπε αντιμετώπισε και τα «παράπονα» των φίλων της που ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν τους κάλεσε στον γάμο της με τη Μαρία!

ika-001

Πηγή: lamiareport.gr – protothema.gr