Λοβέρδος: Κατεβαίνω στις ευρωεκλογές με δικό μου κόμμα, δεν είχα ποτέ πρόταση από τη ΝΔ

682

Εχω βρει το όνομα, το «Εμπρός» είναι το σύνθημα, δεν το πήρα από τον Μακρόν – Το νέο κόμμα θα κινείται ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το ΠΑΣΟΚ έτσι όπως κινείται ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ

Το πολιτικό στίγμα του νέου κόμματος που θα ανακοινώσει τον προσεχή Μάρτιο αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Θα κάνω τώρα κόμμα για τις ευρωεκλογές και θα είμαι υποψήφιος. Το κόμμα θα τοποθετείται στο κέντρο ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ωστόσο ότι απομένουν ορισμένα διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι επιχείρησε να κατοχυρώσει το όνομα “Κέντρο” ή “Εμπρός” για το κόμμα του ωστόσο διαπίστωσε ότι είχαν ήδη δεσμευτεί. «Έχω βρει το όνομα. Το «εμπρός» θα είναι σύνθημα μου. Δεν το σκέφτηκα από τον Μακρόν. Το έχουν κατοχυρώσει άλλοι για τίτλο κόμματος αλλά θα είναι το σύνθημα μου» είπε για να αναφέρει σε άλλο σημείο «Κάθε πατριωτικό αίτημα που ανταποκρίνεται στην βούληση της κοινωνίας δεν θα το χαρίσουμε στους φασιστές. Δεν βγαίνω από δεξιά. Βγαίνω από την κοινωνία και λέω αυτά που λέει και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών». «Θα ήταν ωραίος τίτλος το «Κέντρο» αλλά είναι κατοχυρωμένος στον Άρειο Πάγο».