Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η διακήρυξη αρχών και η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού του Δ. Κοσμίδη για τις εκλογές στο δήμο Βοΐου (Βίντεο)

2238

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ……

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η διακήρυξη αρχών και η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού του Δ. Κοσμίδη για τις εκλογές στο δήμο Βοΐου. Δείτε τι είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel.

 

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ……

Δ. Κοσμίδης θα περιμένει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της ΝΔ για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας…

Ο Δ. Κοσμίδης θα περιμένει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της ΝΔ για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας…

Ο Δ. Κοσμίδης, όπως είναι γνωστό, από καιρό, στις εκλογές του Μαΐου του 2019, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Βοΐου, ωστόσο, λόγω της «κινητικότητας» που παρατηρείται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο θέμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη, με τη στήριξη της ΝΔ, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θα περιμένει τις εξελίξεις, αφού η τελική επιλογή του προσώπου, στο συγκεκριμένο θεσμό, είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει – σε μικρό ή μεγάλο βαθμό – και το θέμα των υποψηφιοτήτων, των ενδιαφερόμενων συμβούλων (και όχι μόνο), σε όλους τους δήμους της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας, σήμερα, σε συνεργάτη της στήλης, δηλώνει πανέτοιμος για τη μάχη στο Βόιο, έχοντας μαζί, στο πλευρό του, ως υποψηφίους, τουλάχιστον 4 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους.

Η Χύτρα kozan.gr 19/9/18