Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής αλλά και η οικογένειά του, τον «χάλκινο» Εμμανουήλ Καραλή κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο.

559

Έχοντας καταστήσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε αγκαλιά με το χάλκινο μετάλλιο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή. Εκεί τον περίμεναν για να του κάνουν έκπληξη όλα τα μέλη της, η οικογένειά του αλλά και ο «χρυσός» πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή, ο οποίος μόλις τους αντίκρισε έπεσε χαμογελαστός στην αγκαλιά τους. Συγκινητική ήταν και η στιγμή όπου τον αγκάλιασε ο Μίλτος Τεντόγλου, με τους δυο τους να πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με άλμα στα 5,85μ., ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο και επιστρέφοντας στη χώρα με ένα ακόμη μετάλλιο.