Ο νέος εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

813

Ο Σεβεσμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος διόρισε σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 τον νέο εφημέριο, Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Ράνιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

Άργος Ορεστικό: Τους ενορίτες του Αγίου Νεκταρίου αποχαιρέτησε ο Αρχιμ. π.Γεώργιος Ράνιος

Ο πατέρας Γεώργιος, αποχαιρέτησε τους ενορίτες, γιατί τόσο με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Καλλινίκου, όσο και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανασίου, μετατίθεται στην γειτονική Ιερά Μητρόπολη.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Πατέρας Γεώργιος, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο του Αγίου Νεκταρίου και του Άργους Ορεστικού. Επίσης ολόκαρδες ευχαριστίες απηύθυνε και προς τον συνεφημέριο του και προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πατέρα Πασχάλη Μουτζίκη, για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στην ενορία. Ακόμα ζήτησε συγγνώμη αν κάποιον έχει στεναχωρήσει όλο αυτόν τον καιρό και έδωσε πλούσιες ευχές για το νέο έτος!

Συγκινημένος και ο Πατέρας Πασχάλης, ευχαρίστησε τον Πατέρα Γεώργιο για την άψογη συνεργασία που είχαν. Ακόμα ο πατέρας Πασχάλης ανέφερε πως η ενορία του Αγίου Νεκταρίου θα προσφέρει ένα δώρο στον Πατέρα Γεώργιο, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να έχει στα χέρια του κατά την χθεσινή ημέρα, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος, από της ανακοινώσεως της μεταθέσεως του στην γειτονική Ιερά Μητρόπολη, κάτι όμως που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ακόμα ο Πατέρας Πασχάλης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του στον Πατέρα Γεώργιο, του ζήτησε όποτε μπορεί και το επιθυμεί να επισκέπτεται τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Με πολύ συγκίνηση και πολλές ευχές τέλος, αποχαιρέτησαν τον Πατέρα Γεώργιο και ο κόσμος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου, ευχαριστώντας τον για όσα τους προσέφερε τα χρόνια της διακονίας του στο Ναό.

Πηγή: agiosdimitriossiatistas.gr