Ο Σ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΄Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ’ – 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων & 19ο Κύπελλο Bouldering 7,8 & 9/9/2018 Προσοτσάνη και Κομοτηνή

2199

10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων & 19ο Κύπελλο Bouldering 7,8 & 9/9/2018 Προσοτσάνη και Κομοτηνή

Πολύ ψηλά σήκωσε το ανάστημά της η ομάδα αναρρίχησης του ΟΣΣ «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ» κοιτώντας στα μάτια τόσο τις Βαλκανικές αποστολές (Τουρκίας, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας κ. άλλ.) όσο και τις Ελληνικές οι οποίες μερικές, κυρίως των Αθηνών, ήταν πολυάριθμες. Όλα αυτά συνέβησαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο 7,8 & 9/9/2018 σε Προσοτάνη και Κομοτηνή.
Συγκεκριμένα οι αθλητές μας, σημείωσαν τις εξής επιδόσεις:
• Τσακνάκης Φάνης, 1η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων (κατηγορία Δ΄ αγοριών)
• Τσιούκρα Ιωάννα , 3η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering
• Τσιότσιου Εριφύλη, 3η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering και 3η θέση επίσης στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων.
• Μπούρτσου Αποστολία, 3η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων (κατηγορία Δ΄ κοριτσιών)
• Μπούρτσου Άννα Αγγελική, 2η θέση στο Βαλκανικό Κύπελλο Bouldering μεταξύ των ελλήνων αθλητών και 4η σε Βαλκανικό επίπεδο.
• Τσιότσιου Αγνή, 4η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων
• Τσακνάκη Αγνή 5η θέση στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα
Η Διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του Τμήματος.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου στην ομάδα αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μπούρινος»

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μπούρινος» για τις διακρίσεις των αθλητών της στον 10ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ανάπτυξης Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αθλητική ομάδα αναρρίχησης του Ο.Σ.Σ. και φυσικά στον προπονητή τους, για την εξαιρετική προσπάθεια, την αγάπη τους για το άθλημα και τον σύλλογο που εκπροσωπούν.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας να συνεχίσουν να μας χαρίζουν στιγμές υπερηφάνειας και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος