Ο Χρήστος Ζευκλής, Δήμαρχος Βοΐου για την εικόνα του Covid-19 στο Δήμο – Ο δήμος Βοΐου σε βάθος 14ημερου έχει 36 ενεργά κρούσματα, ενώ σε βάθος επταημέρου 8 κρούσματα

1107

Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι σήμερα τα συνεργεία του δήμου Βοΐου διενήργησαν 511 rapid test σε συνδημότες μας σε όλη την επικράτεια του δήμου. Βρέθηκαν μόλις τρία θετικά δείγματα, γεγονός που μας κάνει πιο αισιόδοξους και κυρίως αποδεικνύει ότι δεν πάει χαμένη η προσπάθεια ολονών μας, μιας και η κατάσταση που βιώνουμε έχει φέρει στα όρια πολλούς συνδημότες μας, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.
Ο δήμος Βοΐου σε βάθος 14ημερου έχει 36 ενεργά κρούσματα, ενώ σε βάθος επταημέρου 8 κρούσματα.
Από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα έχουμε εκφράσει πολλές φορές, σε όλα τα επίπεδα την προβληματική λειτουργία του Εοδυ, τόσο στην καταγραφή όσο και στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.
Κατόπιν αυτών επικοινώνησα το απόγευμα με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για να μεταφέρω τα δεδομένα και την σημερινή εικόνα, μαζί με την απαίτηση να αρθούν τα μέτρα του σκληρού lockdown στο δήμο μας το συντομότερο.Ας ελπίζουμε ότι θα εισακουστούμε.