Πρωινή αναστάτωση στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης – Άγριος καυγάς και ξύλο ανάμεσα σε δυο άντρες-Τους συνέλαβε η αστυνομία!

1966

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 1030 το πρωί στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης, όταν δυο άντρες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να κληθεί και να επέμβει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των δυο αντρών πλησίασε σε πάγκο πωλητή ρούχων και του ζήτησε κάποια χρήματα, με τον δεύτερο να αντιδρά και τους δυο άντρες αρχικά να λογομαχούν.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ωστόσο,η λεκτική αψιμαχία μετατράπηκε σε άγριο καυγά, με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου και των άλλων πωλητών!

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και επί τόπου έφτασαν δυνάμεις από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, την Ασφάλεια και την ομάδα «ΔΙΑΣ» που συνέλαβαν και τους δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, τους οποίους και οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Καυγάς τα ξημερώματα στο κέντρο της Κοζάνης-Νεαρός επιχείρησε να αναγκάσει συνομήλικό του να καθίσει σε καρέκλα και να τον «ανακρίνει»-Επέμβαση της Αστυνομίας

Την επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου η καταγγελία για καυγά νεαρών στην κεντρική οδό Μουράτη, στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,περί τις 7 το πρωί νεαρός, αρκετά εύσωμος, επιχείρησε να αναγκάσει συνομήλικό του να καθίσει σε καρέκλα και να τον «ανακρίνει», για προηγούμενα ζητήματα που προ ετών είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους!

Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία δυο ακόμη νεαρών που προσπάθησαν να αποσοβήσουν τα χειρότερα, με τον πρωταγωνιστή, πάντως, να μη σταματά ούτε και όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ»!

Οι τελευταίοι, μπροστά στην ατίθαση συμπεριφορά του νεαρού τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Πρωτοφανές περιστατικό στην υποστολή της σημαίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης-Μεθυσμένος χόρευε μπροστά στο άγημα και παρενοχλούσε κοπέλες!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της τελετής υποστολής της ελληνικής σημαίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ανήμερα της 107ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης

Ένας άντρας (περίπου 35 ετών), υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και κρατώντας στα χέρια μπουκάλι ουίσκι φώναζε και χόρευε μπροστά στο άγημα και στη μπάντα της 9ης ΤΑΞΥΠ, έχοντας, μάλιστα, παρενοχλήσει λίγο πριν και γυναίκες που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο του!

Αμέσως στο σημείο έφτασαν άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» που συνέλαβαν τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος, μάλιστα, προέβαλε και αντίσταση, πριν μεταφερθεί με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης!