Πρωτοφανές επεισόδιο στη σύσκεψη για τη ΔΕΗ με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και δημοσιογράφο του Flash που επέμενε σε ερωτήσεις προς τον υφυπουργό Ενέργειας

1677

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στο τέλος της χθεσινοβραδινής σύσκεψης για τη ΔΕΗ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον δημοσιογράφο του Flash Tv Απόστολο Γαϊτάνη,ο οποίος επέμενε ιδιαίτερα φορτικά σε ερωτήσεις προς τον υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

-«Από ποιό Μέσο είστε» ρώτησε ο Γεράσιμος Θωμάς και τότε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ σχολίασε ειρωνικά «Από τον ΣΥΡΙΖΑ», για να ακολουθήσει έντονος διάλογος και εκατέρωθεν σχόλια!

«Μαζί θα τα πούμε στο στούντιο» ακούστηκε να λέει ο δημοσιογράφος του Flash, με τον Μιχάλη Παπαδόπουλο να ανταπαντά «όπου θέλετε»!

Μάλιστα, αμέσως μετά ο βουλευτής της ΝΔ  σχολίαζε πως «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε», ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και διάλογος με τον παρόντα και σαφώς ενοχλημένο Θόδωρο Καρυπίδη, η σύζυγος του οποίου είναι ιδιοκτήτρια του Flash.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia από παρόντες αυτοδιοικητικούς, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος σχολίαζε στη συνέχεια πως «δε θα αφήσω να κάνουν μπούλινγκ» στον υπουργό»!

Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα του Top Channel