Τα Νέα μας …

676

Radiosiatista.gr

Στην 6η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες η Αναστασία (Τέση) Χατζηζήση

Την έκτη θέση κατέλαβε η συμπατριώτισσά μας, συνταξιούχος πλέον εκπαιδευτικός Φυσικής αγωγής, κα. Αναστασία (Τέση) Χατζηζήση, στους βαλκανικούς αγώνες στίβου και συγκεκριμένα στο αγώνισμα των 5 χμ. Θυμίζουμε ότι οι αγώνες πραγματοποιούνται το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν βετεράνοι αθλητές από 9 βαλκανικές χώρες. Θερμά συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας! Μπράβο Ελλάδα, μπράβο Σιάτιστα!

Radiosiatista.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΡΟΒΟΪΟ.

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

Συνήλθε χθες, Πέμπτη 22-09-2022 και ώρα 20:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου η Γενική Συνέλευση για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών προκειμένου να αναδειχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και διακριτικό τίτλο «ΑΓΡΟΒΟΪΟ», που βασικός σκοπός της είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Μακεδονία.

Από τις αρχαιρεσίες αναδείχτηκε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, η σύνθεση των οποίων είναι :

Διοικητικό Συμβούλιο

  • Χρήστος Ζευκλής, Δήμαρχος Βοΐου, Πρόεδρος
  • Γεώργιος Κασαπίδης , Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπρόεδρος
  • Βασίλειος Άμπας, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
  • Αλέξανδρος Ζιμπιλίδης, Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ
  • Ευανθία Νικολαΐδου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου
  • Θεόδωρος Πήττας, Αντιδήμαρχος Δήμου Βοΐου
  • Λάμπρος Χατζηζήσης, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Ελεγκτική Επιτροπή

  • Ηλίας Κάτανας, Περιφερειακός Σύμβουλος
  • Γεώργιος Κωτακίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος
  • Παναγιώτης Τζακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος

Με το πέρας των αρχαιρεσιών ολοκληρώθηκε η διοικητική θεσμοθέτηση του ΑΓΡΟΒΟΪΟΥ και ξεκινά με, έδρα τη Νεάπολη,την υλοποίηση των στόχων του που αφορούν τη βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη στη Δυτική Μακεδονία.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ.

Στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου υπεγράφη, σήμερα Πέμπτη 22-09-2022, σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης της στέγης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου κ. Στέργιου Καραβελιά.

Η στέγη του κτιρίου έχει υποστεί πολλές ζημίες λόγω παλαιότητας και έλλειψης συντήρησης. Με το έργο αυτό ξεκινά η πλήρης αποκατάσταση του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου, το οποίο έχει ξεπεράσει τον έναν αιώνα ζωής.
Παράλληλα έχει συνταχθεί μελέτη για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του κτιρίου, που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 88.120,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.- Π.Δ.Μ. 2012- 2018.

Η παραπάνω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των σχολικών μονάδων και της αύξησης του επιπέδου ασφαλείας τους.
Η Δημοτική Αρχή στέκεται εμπράκτως δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα υλοποιώντας έργα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Radiosiatista.gr

Οι εγγραφές για τα τμήματα της αναρρίχησης συνεχίζονται από τον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας!
Για δεύτερη εβδομάδα θα βρισκόμαστε στο κλειστό γυμναστήριο, πίσω από το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας για τις φετινές εγγραφές :
Τρίτη 27/09 (5:00μ.μ. – 6:00μ.μ.) καιΠέμπτη 29/09 (7:30μ.μ. – 8:30μ.μ.)
Σας περιμένουμε στην ανανεωμένη πίστα αναρρίχησης!