Σε κρίσιμη κατάσταση στο Μαμάτσειο 54χρονη-Πνίγηκε από κομμάτι κρέας στον «Νιάημερο»-Τι λένε επισκέπτες που είδαν το περιστατικό-Θα διακομιστεί στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης

1426

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 54χρονη γυναίκα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, η οποία το βράδυ της Τρίτης φέρεται να «πνίγηκε» (περιστατικό πνιγμονής, σύμφωνα με την ιατρική ορολογία) από κομμάτι κρέας που έτρωγε καθώς περπατούσε, καθώς φαίνεται να το είχε αγοράσει σε μια από τις ταβέρνες ψησταριές στον «Νιάημερο» της πόλης!

Το περιστατικό συνέβη προς την είσοδο/έξοδο της εμποροπανήγυρης, με την άτυχη γυναίκα να διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς δεν είχε τις αισθήσεις της

Εκεί οι εφημερεύοντες γιατρούς έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία και να τη σταθεροποιήσουν  κάτι που πέτυχαν, με την 54χρονη να νοσηλεύεται προς το παρόν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Μαμάτσειου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατάστασή της είναι κρίσιμη, ενώ δίπλα της παραμένουν οι εφημερεύοντες γιατροί, καθώς δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ μεγάλο ζητούμενο, όπως αναφέρουν οι γιατροί, είναι και η εγκεφαλική λειτουργία της άτυχης γυναίκας.

Η 54χρονη θα διακομιστεί μέσα στις επόμενες ώρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει στο Kozanimedia επισκέπτρια του «Νιάημερου» που ήταν μπροστά στο θλιβερό και σοκαριστικό για τον κόσμο αυτό περιστατικό, «η 54χρονη γυναίκα ξαφνικά έπεσε στο δρόμο και δεν είχε τις αισθήσεις της.Είχε μελανιάσει στο πρόσωπο και κάποιος της έκανε μαλάξεις. Μέσα σε 4-5 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε.»