Σκιάθος: Τρόμαξαν οι δύτες με αυτό που βρήκαν στο βυθό (pics)

1976

Δυτες  βοήθησαν στην καθαριότητα του λιμανιού στην Σκιάθο και δεν πίστευαν στα μάτια τους με τους «θησαυρούς» που έκρυβε ο βυθός – Δείτε τι ανέσυραν

Τα τελευταία χρόνια στο όμορφο νησί των Σποράδων πολίτες, φορείς και σύλλογοι συμμετέχουν σε δράσεις καθαριότητας του νησιού.

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εκστρατείας «Let΄s do it Greece», που διοργανώθηκε από τον του Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» την εβδομάδα 30 Μαρτίου – 7 Απριλίου, πλήθος εθελοντών ξεχύθηκε στις πανέμορφες παραλίες και συνέβαλλαν στην καθαριότητας.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν και δέκα μέλη του καταδυτικού κέντρου «Skiathos Diving Center» και τα ευρήματα μας στον βυθό του λιμανιού της Σκιάθου άφησαν τους πάντες άφωνους.

 

Δείτε στη gallery τι υπήρχε στον βυθό:

6011.jpg
Πάρα πολλοί πολίτες συμμετέχουν στην καθαριότητα των παραλιών του νησιού κάθε χρόνο.facebook

Η δράση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» την εβδομάδα 30 Μαρτίου – 7 Απριλίου με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και τη συμμετοχή της Λιμενικής Αρχής, των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Συλλόγων, εθελοντών και επιχειρηματιών. Για πρώτη φορά φέτος η δράση υποστηρίχτηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Στο διάστημα της δράσης πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός 17 παραλιών και περιοχών.

Συμμετείχαν στη δράση μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το Λύκειο Σκιάθου, όπως κάθε χρόνο με ενθουσιασμό συμμετείχαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης/Βάση Ετοιμότητας Σκιάθου, ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, οι Φυσιολάτρες Οδοιπόροι Σκιάθου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Θαλασσίων Σπορ Σκιάθου, το «Skiathos Diving Center» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος».