Στη Σιάτιστα υλοποιήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα το Τελικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FORCEP

251

Στη Σιάτιστα υλοποιήθηκε την Μ.Δευτέρα το Τελικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FORCEP με τίτλο : ‘’e-Democracy: A Tool for Activating Unemployed Citizens’ Participation’’.

Το έργο συντονίζεται από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗΣ – FIFTY-FIFTY με εταίρους από 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας και συμμετείχαν 124 νέοι άνεργοι από 7 διαφορετικές χώρες.

Ο Πρόεδρος του FIFTY-FIFTY  Γιάννης Βανίδης δήλωσε : ” Είμαι διπλά χαρούμενος, πρώτον γιατί το συνέδριο ήταν πολύ πετυχημένο και άριστα οργανωμένο και δεύτερον διότι υλοποιήθηκε στην πόλη μου και μάλιστα στον ιστορικό χώρο του Τραμπαντζείου Γυμνασίου.
Το FIFTY-FIFTY είναι πλέον αναγνωρισμένος φορές στην ΕΕ υλοποιώντας πολλά προγράμματα διαφόρων θεματικών αντικειμένων και ομάδων – στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας κ. Ζευκλή Χρήστο για την τιμή που μας έκανε να χαιρετήσει το Συνέδριό μας και για την παραχώρηση του χώρου και την συμμαθήτριά μου Άννα Βερβερούδη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, η οποία μας βοήθησε πολύ στην άριστη οργάνωση που είχαμε”.


Το Περίπτερο απέναντι από το Δημαρχείο στη Σιάτιστα σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία και σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας
siatista
Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

Ο Δήμος Βοΐου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου από 01.05.2024 έως και 31.10.2024, ενημερώνει τους δημότες ότι για θέματα καθαρισμού οικοπέδων από χόρτα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2465023597 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 έως 15:00.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στον Αϊ-Λια Με μουσική Σουβλάκια και Μπύρες 1€ Didopoulos Σας Gianis Περιμένουμε"

radiosiatista gr

Συγκροτήθηκε σε σώμα για την επόμενη διετία το νέο Δ.Σ. του Κυνηγητικού-Σκοπευτικού Συλλόγου Πολιτών Δήμου Βοΐου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Πρόεδρος : Μέντζας Γεώργιος

Αντιπρόεδρος : Ντίνας Κωνσταντίνος

Γεν. γραμματέας : Τσιούκρας Στέφανος

Ταμίας : Μαρκούσης Αθανάσιος

Κοσμήτωρας : Παχής Νικόλαος

Μέλη : Ζάρζος Γεώργιος

Χατζηζήσης Δημήτριος

Αναπληρωματικά Μέλη

: 1. Ντιός Χρήστος

  1. Τσιώνης Μιχάλης
  2. Κύργηνας Νεκτάριος

Εξελεγκτική Επιτροπή :

1. Κουφογίαννης Δημήτριος

  1. Παλαιοκαστρίτης Παναγιώτης
  2. Γκουτζαμάνης Ναούμ