Τα βιογραφικά υποψήφιων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» του Λάζαρου Γκερεχτέ

2147

Τα βιογραφικά υποψήφιων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» του Λάζαρου Γκερεχτε.

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
Η Κατερίνα Καρακατσάνη είναι κόρη του Χρήστου ( ταχυδρομικός υπάλληλος στην Νεάπολη) και της Ευγενίας. Κατάγεται από το Τσοτύλι και είναι Νοσηλεύτρια με προϋπηρεσία στην εντατική του Διαβαλκανικού και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με εκπαίδευση στην άνοια και το Alzheimer . Συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.

ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Ο Παναγιώτης Καρακουλάκης γεννήθηκε και ζει στη Σιάτιστα. Είναι γουνοποιός και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2006 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Σιάτιστας και διετέλεσε Αντιδήμαρχος από το 2008 έως το 2010. Το 2014 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Βοΐου και από το 2016 έως το 2018 εκτελεί χρέη Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοϊου(ΔΗΚΕΒΟ). Από το Μάρτιο του 2018 έως το Μάρτιο του 2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βοΐου.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
Η Δέσποινα Παπακώστα του Βασιλείου, γεννήθηκε και ζει στο Τσοτύλι. Παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Αδάμο και είναι μητέρα δύο παιδιών, του Γιάννη 9 ετών και του Δημήτρη 4 ετών.
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Σιάτιστας και είναι κάτοχος πτυχίου στον τομέα «Οικονομίας και Διοίκησης του Τμήματος «Υπαλλήλων Λογιστηρίου». Συνέχισε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Γρεβενών αποκτώντας πτυχίο στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Chef».
Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε δομές του Δήμου Βοϊου.
Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τσοτυλίου.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται με την ειδικότητα της μαγείρισσας στο δημοτικό παιδικό σταθμό της Νεάπολης.
ΚΑΚΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ- Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Η Φωτεινή Κακούλη γεννήθηκε και κατοικεί στη Σιάτιστα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και της Σχολής Οργάνωσης Και Διοίκησης Επιχειρήσεων του τμήματος «Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος Και Νέων Τεχνολογιών».
Από το 2016 κάνει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στις επιστήμες της αγωγής.Θεωρητικές, ερευνητικές και διδακτικές προσεγγίσεις στην ιστορία και την τοπική ιστορία. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Φλώρινα.
Έχει κάνει εθελοντική πρακτική εξάσκηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, στο χώρο των καταγραφών από 1/10/2014 – 31/10/2014 με συμμετοχή στις καταγραφές των αρχαίων ευρημάτων καθώς και στην κατάταξή τους στο χώρο.
Απέκτησε εμπειρία διδασκαλίας, παραδίδοντας μαθήματα του αντικειμένου της σε ιδιωτικό ΙΕΚ.
Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ μιλάει και γαλλικά .

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΓΚΕΣΟΥ- Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ
Η Πολυξένη Γκέσου γεννήθηκε πριν 38 χρόνια στη Γαλατινή όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Μαντζιάρη και έχει ένα γιο, τον 15χρονο Ηλία. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός λογιστή.