Τζόκερ: Εδώ παίχτηκαν τα 2 από τα 5 χρυσά δελτία – «Μέσα σε λίγες ώρες δώσαμε πάνω από 4.000.000 ευρώ» – Τα απίθανα της κλήρωσης [pics]

2132

Η πολυαναμενόμενη κλήρωση του τζόκερ 1961 έλυσε μια για πάντα τα οικονομικά προβλήματα σε 5 υπερτυχερούς. Ο καθένας κερδίζει το ποσό των 2.149.000 ευρώ. Τα χρυσά δελτία, όπως βλέπουμε στη διαλογή του ΟΠΑΠ κατατέθηκαν σε πρακτορεία της Λευκωσίας, της Σύρου, στο Μαρούσι και στο Κερατσίνι.

Τα βλέμματα έπεσαν στην Κύπρο καθώς τα δύο τυχερά δελτία, κόστισαν μόλις 2 ευρώ το καθένα. Το απίθανο της κλήρωσης είναι το γεγονός πως αυτά τα δύο δελτία κατατέθηκαν στο ίδιο πρακτορείο. Αυτό του κυρίου Σταύρου Παπασταύρου, που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Από το πρωί, το τηλέφωνο του τυχερού πράκτορα έχει σπάσει, με φίλους και γνωστούς να κάνουν την ίδια ερώτηση. Ποιοι είναι οι νέοι εκατομμυριούχοι; Ο ίδιος τονίζει στο NewsIt.gr, πως ακόμα δεν γνωρίζει τα στοιχεία των νικητών, αλλά όπως λέει, είναι σίγουρος πως πρόκειται για δύο διαφορετικά άτομα.

Το τυχερό πρακτορείο της Κύπρου

«Είναι δύο διαφορετικά δελτία και το πιο πιθανό είναι να ανήκουν σε δύο διαφορετικούς πελάτες» λέει  ο κύριος Παπασταύρου στο NewsIt.gr και συνεχίζει: «αυτά τα δελτία πρέπει να παίχτηκαν χθες σε διαφορετικές ώρες».

«Δεν ξέρω αν θα έχω επικοινωνία με τους νικητές αφού έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απευθείας με τον ΟΠΑΠ για να πάρουν τα χρήματα που κέρδισαν».

Οι υπόλοιποι νικητές της πρώτης κατηγορίας

Ο εκατομμυριούχος που πόνταρε στην τύχη του στο Μαρούσι, εκτός από την επιτυχία στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ, έπιασε και 19 πεντάρια, που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα εισπράξει. Όλα αυτά με ένα δελτίο αξίας 10 ευρώ.

Στη Σύρο το χρυσό δελτίο κόστισε 28 ευρώ και στο Κερατσί 3 ευρώ, όπως διαπιστώνουμε από τον πίνακα διαλογής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κλήρωση της Δευτέρας συμπληρώθηκαν συνολικά 14.214.718 στήλες, ενώ εκτός από τους 5 υπερτυχερούς που κερδίζουν από 2.149.183 ευρώ, οι μεγάλοι άτυχοι της βραδιάς είναι τα 5άρια! Συνολικά 56 δελτία πέτυχαν 5άρι, με το ποσό που θα μοιράζονταν να αγγίζει τα 273.633 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως σε μία κλήρωση που έδινε 10.000.000 ευρώ στους μεγάλους τυχερούς που θα… έπιαναν το τζόκερ, τα 5άρια έφτασαν πολύ κοντά στο όνειρο, αλλά έμειναν με την πίκρα των 4.886 ευρώ ανά 5άρι.

Ορισμένα συστήματα μάλιστα κόστισαν πολλά ωστόσο δεν έστειλαν εκείνους που ρίσκαραν στην πρώτη κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα από τα δελτία που κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Κορωπί κόστισε 126 ευρώ.

Η λίστα με τα 5άρια του τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1961) είναι οι εξής: 6, 9, 12, 18, 22, και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Η… ιστορία των αριθμών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει το Τζόκερ στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις.

Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα στο Τζόκερ, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.