Χαλκιδική: «Πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα και να τα ξαναχτίσουμε»!

1818

Συγκλονίζουν τα λόγια του κυρίου Μήτου, ο οποίος περιγράφει μπροστά στην κάμερα, τα όσα έζησε την ώρα της μεγάλης καταστροφής στη Χαλκιδική.

Ο άνθρωπος ήταν μπροστά, όταν ξεψύχησε η μητέρα από τη Ρουμανία μαζί με το παιδί της.

«Ήταν πρωτόγνωρο. Ήρθε το ασθενοφόρο και έβγαζαν τους ανθρώπους κάτω από το σκέπαστρο. Προσπαθούσαν να επαναφέρουν την γυναίκα που ήταν εδώ μαζί με το παιδάκι της. Η γυναίκα είχε καταλήξει. Ήταν ένας πανικός. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο» είπε μεταξύ άλλων, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Άρον άρον φεύγουν οι τουρίστες από τη Χαλκιδική, μετά τη θεομηνία που έπληξε χθες βράδυ την περιοχή, η οποία κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές και βύθισε στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος των περιοχών.

Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Ποτίδαια, στη Νικήτη καθώς και στο φανάρι της Γερακινής.

Μάλιστα, στην Ποτίδαια και τη Γερακινή βρίσκονται επί τόπου τροχονόμοι οι οποίοι ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.

Εκτός από τις ανυπολόγιστες καταστροφές λοιπόν, οι επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα πρόβλημα: Αυτό των ακυρώσεων και των αποχωρήσεων, στη μέση της τουριστικής περιόδου.click4more

Ποιος τουρίστας άλλωστε, θα δεχόταν να συνεχίσει να πληρώνει, για να περάσει τις διακοπές του βλέποντας εικόνες καταστροφής…