Ισπανία – Γρανάδα Dhmhtrhs Seleths θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 6 π.μ. – Η καρδιά του παγκόσμιου ορεινού τρεξίματος χτυπάει στη Σιέρρα Νεβάδα

1530


Στις 9 του Aπριλίου, η καρδιά του παγκόσμιου ορεινού τρεξίματος χτυπάει στη Σιέρρα Νεβάδα (χιονισμένη οροσειρά στα ισπανικά). #conqueryoursummit
Στην περιοχή της Γρανάδας θα πραγματοποιηθεί ένα αθλητικό τριήμερο που θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Ultra 100km – Trail 60km – Maraton 40km & Media 25km.
https://www.ultrasierranevada.com/
Φυσικά από αυτό το event δε θα μπορούσε να λείπουν οι 2 κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας, ο Φώτης Ζησιμόπουλος και Δημήτρης Σελέτης (La Sportiva Greece – Kassimis Training)
Kasimis Training – La Sportiva
Ο αγώνας του Fotis Zisimopoulos θα ξεκινήσει την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που θα ξεκινήσει από το κέντρο της πόλης της Γρανάδας και αφού διασχίσει την Dehesa del Generalife και τον ποταμό Darro θα ξεκινήσει η απαιτητική ανάβαση της Sierra Nevada με σύνολο 5.470 μ. θετικής υψομετρικής.
O αγώνας του Dhmhtrhs Seleths θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 6 π.μ. Στα ίδια μονοπάτια του Ultra θα κινηθεί και αυτή η διαδρομή με 3.750 μέτρα θετική υψομετρικής.