Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ … ΠΟΤΕ …. ??

ΠΟΥ … ΠΟΤΕ …. ??

3953

39 άτομα αιμοδότησαν στην τελευταία, 25η, εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής

39 άτομα αιμοδότησαν στην τελευταία, 25η, εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής
  Η 25η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου σε προσέλευση 45 ατόμων αιμοδότησαν οι 39. Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ευχαριστεί όσους αιμοδοτησαν καθώς και αυτούς που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Ευχαριστεί επίσης τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του γενικού νοσοκομείου Γρεβενών για την συνεργασία.

Πτολεμαϊδα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 47χρονου

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 47χρονου άνδρα από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος  νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγο μετά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και μεταφέρθηκε  ύστερα από  ανάνηψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σύζυγο του, εκεί, άρχισαν οι προετοιμασίες για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε αντάπτορας για να συνδεθεί με τη φιάλη του οξυγόνου με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και  ορατός ο  κίνδυνος να υποστεί ο εγκέφαλος του σοβαρή βλάβη. Τελικά στις 6 το απόγευμα, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα και αναχώρησε το ασθενοφόρο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πτολεμαίδα: Χειρουργείται ο μικρός Μηνάς

Ο οκτάχρονος Μηνάς από το Εμπόριο, ο οποίος νοσεί από σάρκωμα κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, βρίσκεται από χθες σε Νοσοκομείο των Αθηνών, προκειμένου την ερχόμενη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου να χειρουργηθεί και να θεραπευθεί. Το προηγούμενο διάστημα φορείς και Σύλλογοι, ανέλαβαν πρωτοβουλίες και διοργάνωσαν διάφορες εκδηλώσεις, τις οποίες στήριξε η κοινωνία της Εορδαίας, οπότε και συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για την επέμβασή του.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

O βουλευτής Κοζάνης, Γ. Θεοφύλακτος, με αφορμή σχόλιο της στήλης «Χύτρα» του kozan.gr, απαντά για την απουσία του, χθες, από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Ακρινή και την παρουσία του στο Βόιο

O βουλευτής Κοζάνης, Γ. Θεοφύλακτος, με αφορμή σχόλιο της στήλης «Χύτρα» του kozan.gr, απαντά για την απουσία του, χθες, από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Ακρινή και την παρουσία του στο Βόιο:

«Ας μην υποτιμάμε το Βόιο του Ν. Κοζάνης και τους ανθρώπους του.

Είναι βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι σέβομαι και είμαι δίπλα στον αγώνα των κατοίκων της Ακρινής -και το ξέρουν- και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. Ήμουν παρών σε όλες τις διαδικασίες στην Ακρινή που αφορούν το μείζον ζήτημα της μετεγκατάστασης και παραμένω ενεργός τόσο στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες όσο και στις συναντήσεις με τον αρμόδιο Υπουργό. Στη χθεσινή διαδικασία με εκπροσώπησε συνεργάτης του γραφείου μου, ενώ ενημέρωσα σχετικά τον Συντονιστή της Ν.Ε.

Η δική μου παρουσία στο Βόιο ήταν εκ των ων ουκ άνευ, ιδιαίτερα διότι ήταν η πρώτη δημόσια παρουσία σε εκδήλωση μετά την ανακοίνωση των 40 νέων θέσεων εργασίας στον Πεντάλοφο Βοΐου Κοζάνης λόγω της επαναλειτουργίας του Καρούτειου Ιδρύματος με την έλευση των 40 μαθητριών (ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων) – για το οποίο είχα αποφασιστική προσωπική συμβολή και συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πενταλόφου κ. Χονδροκώστα και την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμο Βοΐου, κα Ζιάρα.

Το ίδιο αποτελεσματικός προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι και στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Ακρινής.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Θεοφύλακτος»

** To σχόλιο της στήλης «Χύτρα», που προηγήθηκε

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: 3ος Όμιλος: Πρωτιά για τον Μέγα Αλ. Καλλιθέας Καστοριάς – Η Σιάτιστα αν και το «πάλεψε» έχασε με 3-1 στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη

Χωρίς να ιδρώσει πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Φούφας, καθώς ο ομάδα του ΑΟ Φλωριάδας δήλωσε «αδυναμία» και δεν αγωνίστηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Σιάτιστα αν και το «πάλεψε» έχασε με 3-1 στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη. Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας σε 4 αγώνες οδηγεί την κούρσα, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Θριαμβου Σερβιανών. Τα Γρεβενά Αεράτα γνώρισαν άλλη μια ήττα αυτή τα φορά με 4-0 κόντρα στη Λευκίμμη.

4η Αγωνιστική

ΑΟ Φλωριάδας-Μακεδονικός Φούφα  0-3 α.α
Θεσπρωτός-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  1-0
ΑΕ Λευκίμμης-Γρεβενά Αεράτα  4-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Μακεδονικός Σιάτιστας 3-1
Κρόνος Αργυράδων-Σούλι Παραμυθιάς  1-0
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Θρίαμβος Σερβιανών  1-0

Ρεπό: Ναυπακτιακός Αστέρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέγας Αλ. Καλλιθέας 9

Μακεδονικός Φούφας 8

Ναυπακτιακός 7

Σούλιο Παραμυθιάς 7

ΑΕ Λευκίμμης 7

Τηλυκράτης 7

Κρόνος Αργυράδων 6

Αχ. Καναλακίου 5

Θεσπρωτός 4

Μακεδονικός Σιάτιστας 2

Θρίαμβος Σερβιανών 1

Γρεβενά Αεράτα 0

ΑΟ Φλωριαδάς 0