Ο Μητσοτάκης στη Σιάτιστα την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 …

1632

Κίμων Μεταλιδης

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς

Αναρωτιέται ….

Δεν φτάνουν όλα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στη γούνα και την Καστοριά, έρχεται τώρα και η επίσκεψη Μητσοτάκη ο οποίος σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του τοπικού βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια θα παραβρεθεί σε ειδική σύσκεψη για τη γουνοποιία, η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί στην Σιάτιστα και όχι στην Καστοριά!

Radiosiatista.gr

Αυτό έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα, μετά από πολλές συζητήσεις και παραπολιτικά που θέλουν πλέον το λόμπι της γούνας να εκπροσωπείται από από έναν το πολύ δύο – τρεις επιχειρηματίες της Σιάτιστας, από τους οποίους μάλιστα ο συγκεκριμένος ένας, έπαιξε τον κύριο ρόλο στην επίσκεψη Βορίδη, όταν αυτός ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και είχε εξαγγείλει το περίφημο πρόγραμμα επιδότησης των φαρμών μινκ με 3 εκ. ευρώ, πάλι από την Σιάτιστα. Τυχαίο;

Στο πλαίσιο αυτό της αμηχανίας αλλά και της γκρίνιας που έρπει σαν σκιά στα σκοτεινά και στενάχωρα εδώ και καιρό στενά της…αρχόντισσας, που σύμφωνα με αυτές τις…γλώσσες έχει καταληφθεί και σιατιστοκρατείται κατά κράτος όσον αφορά στη γούνα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς που δεν συνηθίζει να μασά τα λόγια του επί παντός του επιστητού, σχολίασε …δηλητηριωδώς στο facebook:

«Η συζήτηση για τη γούνα θα γίνει την Τετάρτη στη Σιάτιστα παρουσία του Πρωθυπουργού.Ούτε συζήτηση όμως για να έρθει ο Πρωθυπουργός στην Καστοριά.»

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Καστοριά είναι το σχόλιο ενός πρώην στελέχους γουνοποιητικού φορέα κάτω από την ανάρτηση Μηταλίδη:

«Αυτό κι’ αν είναι [ γράψιμο ] από τον κύριο Μητσοτάκη…………….με τις υγείες μας!!!»