ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΛΕΕΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ …

729

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΛΕΕΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΛΕΕΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΛΕΕΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ

Η Μαρούλα Χωραφά, στην οποία μεταμοσχεύθηκε ο νεφρός της Έμμα, ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς της 21χρονης

Από τα 40 της περίμενε επί δέκα χρόνια συμβατό δότη νεφρού και τελικά της το χάρισε η 21χρονη Έμμα, η οποία παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου και έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη.

Το θαύμα της ζωής συνέβη για τη Μαρούλα Χωραφά, η οποία όπως λέει, μιλώντας στο Newsit.gr, λυπήθηκε πάρα πολύ για την φοιτήτρια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στη φονική παράσυρση στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς της.

«Συγκινήθηκα με το νεφρό. Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ πολύ τους γονείς του κοριτσιού που μου το δώσανε. Για την κοπέλα λυπήθηκα πολύ. Κρίμα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που το άκουσα στην τηλεόραση» λέει η 50χρονη γυναίκα.

Η κυρία Μαρούλα περιέγραψε επίσης τη δεκαετή ταλαιπωρία της, λέγοντας: «Τώρα είμαι καλά, δεν πονάω. Πάλευα 10 χρόνια, ήταν δύσκολα. Είχαμε προβλήματα με τη φίστουλα στο χέρι, άμα δεν βόλευε καλά δεν ήμουν καλά στην υγεία μου. Από 20 χρονών είχα πίεση και ταλαιπωρούμαι από τότε. Ήμουν 40 όταν αρρώστησα και περίμενα στη λίστα δέκα χρόνια».

Όπως ανέφερε η ίδια, την κάλεσαν από το νοσοκομείο να την ενημερώσουν ότι βρέθηκε συμβατός δότης νεφρού και ήταν κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά.

Σημειώνεται πως την 50χρονη από την αρχή του Γολγοθά της υγείας της, την στηρίζει η οικογένεια της, ο σύζυγός της Θεόδωρος Γεωργίτσης και ο 25χρονος γιος τους.

Ο άντρας της πρώην νεφροπαθούς, μιλώντας επίσης στο newsit.gr αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του κοριτσιού για τη δωρεά που έκαναν τα όργανα του και να συλλυπηθούμε την οικογένεια. Πήραν μία γενναία απόφαση να σώσουν και άλλες ψυχές. Η μεταμόσχευση πέτυχε, σώθηκε η γυναίκα μου και άλλες 3-4 οικογένειες. Πηγαινοερχόμασταν δέκα χρόνια, περιμέναμε μέρα με τη μέρα».

Τέλος η κηδεία της αδικοχαμένης Έμμας, η οποία είχε η ίδια την επιθυμία να γίνει δότρια οργάνων, θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη, στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στον τόπο καταγωγής της 21χρονης.