Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής, που βρίσκεται ως αληθινός καβαλάρης πάνω στο άλογο και παρακολουθεί από ψηλά τις εξελίξεις. Η ΝΔ τον στηρίζει αναφανδόν γιατί τη βολεύει η επικράτησή του ….

1176
rpt

ΚΆΒΑ NEWS

Γράφει η Κατερίνα Μαρκοπούλου

Μεταφερόμαστε στο γειτονικό Δήμο Βοΐου, αφού κάναμε την έρευνα μας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Ακλόνητο φαβορί παραμένει ο δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής, που βρίσκεται ως αληθινός καβαλάρης πάνω στο άλογο και παρακολουθεί από ψηλά τις εξελίξεις.
Η ΝΔ τον στηρίζει αναφανδόν γιατί τη βολεύει η επικράτησή του.
Η ανακοίνωση της επικείμενης σύμπλευσης των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης ενδυνάμωσε το Χρήστο Ζευκλή και αποθάρυνε έως τώρα τον Λάζαρο Γκερεχτέ και το Δημήτρη Κοσμίδη να προχωρήσουν.
Νέα υποψηφιότητα δεν προκύπτει καθώς ο Γιώργος Μαγιάγκας υπομονετικά περιμένει τη σειρά του ως νούμερο δύο της παράταξης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκοπεί την υποψιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Αλέξανδρου Ζιμπιλίδη για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.
Ο ίδιος δεν το διαψεύδει αλλά φήμες το φέρουν υποψήφιο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Χρήστος Ζευκλής τα ζυγίζει όλα αυτά, διακατέχεται από πολιτικό θράσος και προχωρά προς τις εκλογές.
Ο απλός κόσμος δηλώνει ευχαριστημένος από το έργο του αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική του επιβίωση.
Οι ακραιφνείς υποστηριχτές του τον προτρέπουν να κατέβει υποψήφιος Περιφέρειάρχης γιατί ο Δήμος Βοΐου είναι πολύ μικρός για την εμβέλειά του.
Την ίδια στιγμή συναντήσεις γίνονται στη Νεάπολη από έναν νέο επιστήμονα, γιο πρώην αυτοδιοικητικού για τη δημιουργία κίνησης που θα παρεμβαίνει στα δημοτικά δρώμενα, κάτι τέτοιο όμως ακόμα δεν επιβεβαιώνεται.
Τέλος ο Μιχάλης Καραμπατζιάς από την Κοζάνη όπου εργάζεται, προσπαθεί να συσπειρώνει Βοϊάτες από όλους τους χώρους, γιατί είναι ίσως ο μόνος που μάχεται αντιπολιτευόμενος τη σημερινή Δημοτική Αρχή.
Ο Χρήστος Ζευκλής πάει στην πορεία προς την κάλπη με αέρα νικητή, μέχρι αυτή την πορεία να την ανακόψει κάποιο νέο πρόσωπο. Έως τότε απολαμβάνει τη θαλπωρή του Δημαρχείου και τον εορταστικό διάκοσμο του γραφείου του…

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Και τώρα οι δύο τους …. ???