Ζαγκουντίνος Δημήτριος – Πρόταση Δημιουργίας ψηφιακής πλατφόρμας καταγραφής αιτημάτων !!!

854

Πρόταση Δημιουργίας ψηφιακής πλατφόρμας καταγραφής αιτημάτων

Ένας από τους βασικούς στόχους του συνδυασμού μας, είναι η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας. Για το σκοπό αυτό προτείνω, τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής υπηρεσίας «Το γραφείο του δημότη», ο ρόλος του οποίου θα είναι να λαμβάνει, να προωθεί και να ενημερώνει άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών.

Παράλληλα με την γραμμή δημότη, η οποία λειτουργεί άψογα τα τελευταία χρόνια, προτείνω την ανάπτυξη μιας ψηφιακής πλατφόρμας «mobile app». Που θα προσφέρει στους δημότες, την δυνατότητα μέσω δωρεάν εφαρμογής στο κινητό τους, με εύκολο τρόπο να στέλνουν τα αιτήματα τους για τυχόν προβλήματα, αλλά και προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο δήμο.
Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής θα είναι ως εξής :
Ανοίγοντας την εφαρμογή επιλέγουμε τοποθεσία.
• Επιλέγουμε κατηγορία αιτήματος.
• Προσθέτουμε προαιρετικά φωτογραφία.
• Κάνουμε αποστολή του αιτήματος στον δήμο.

Μετά την υποβολή του αιτήματος, το «γραφείο του δημότη» καταχωρεί και αναλαμβάνει την διασύνδεση των αιτημάτων με την αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου. Μετά την διεκπεραίωση του αιτήματος– προβλήματος, γίνεται η ενημέρωση του δημότη, μέσω της εφαρμογής. Επίσης ο δημότης θα μπορεί να λαμβάνει με τη συγκατάθεση του ενημέρωση για θέματα καθημερινότητας, π.χ. διακοπή υδροδότησης, ασφαλτοστρώσεις αλλά και αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
Προσωπική ιστοσελίδα:
https://zagoudinos.gr/

Ζαγκουντίνος Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη
Δύναμη Επανεκκίνησης – Χρήστος Ζευκλής