ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

2056

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Χαιρετίζουμε τους 3420 συμπολίτες μας που στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στήριξαν τον ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, δίνοντας της ποσοστό 26,37% και 7 Δημοτικούς Συμβούλους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώνει τις θετικές διεργασίες που υπήρξαν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Επιβεβαιώνει ότι παρά την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να χειραγωγήσει τον λαό της περιοχής, αυτό δεν έγινε. Ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του Βοϊου, δεν υποκύπτει, δεν εκβιάζεται, στήριξε την ΛΣ με την ψήφο του.

Όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, έχοντας ως πρώτο και μοναδικό μέλημα την ανάδειξη των οξυμένων λαϊκών προβλημάτων της περιοχής μας. Κυριάρχησε, όμως, μια διαφορετική λογική, της υποταγής, της συναλλαγής. 

Εμείς προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα να αποκαλύψουμε ότι :

– Η δημοτική αρχή, λειτουργώντας ως μακρύ χέρι του κράτους, ήταν σταθερά εναντία στα συμφέροντα των πολλών και υπέρ των λίγων και ημετέρων.

– Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι όλα τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα της περιοχής όπως το εισόδημα, η ανεργία, τα ζητήματα της Υγείας και της Παιδείας.

– Υπάρχουν οι δυνατότητες στο Βόιο να διεκδικήσουμε ουσιαστικές αλλαγές, έργα και υποδομές, για να βελτιωθεί η ζωή όλων των κατοίκων, ειδικά της υπαίθρου.

Ευχαριστούμε τους 3420 Βοϊάτες που παρά τις πιέσεις, άντεξαν και στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας. Όλους τους υποψηφίους μας που έδωσαν μια τίμια μάχη, όλους όσους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στήριξαν την προσπάθεια μας.

Από σήμερα, την επόμενη μέρα των εκλογών, θα είμαστε δίπλα στις διεκδικήσεις όλων των εργαζομένων, αγροτών, κτηνοτρόφων, γουνεργατών, για ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Βοϊοτών. Οι 7 δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα δώσουν την μάχη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιου, αλλά και έξω από αυτό, για την ικανοποίηση των αναγκών του λαού της περιοχής, για την ανάδειξη και την διεκδίκηση όλων αυτών των ζητημάτων που συζητήσαμε με χιλιάδες τις προηγούμενες μέρες, των ζητημάτων που αναδείξαμε στην προεκλογική περίοδο.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοϊου

9/10/2023