35χρονος που νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Κοζάνης πήρε ξένο αυτοκίνητο και διέφυγε στην Πτολεμαίδα – Άμεση κινητοποίηση από τις αστυνομικές αρχές που τον συνέλαβαν λίγο αργότερα

468

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένας άντρας, ηλικίας περίπου 35 ετών, που νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, λίγο μετά τις 15:00 του Σαββάτου 8/6, κάτω από άγνωστες – μέχρι στιγμής  – συνθήκες, πήρε ξένο αυτοκίνητο (πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του να είχε αφήσει πάνω τα κλειδιά) και διέφυγε στην Πτολεμαίδα. Στη συνέχεια το εγκατέλειψε κοντά στην περιοχή του παλαιού πάρκου και συνέχισε πεζός προκειμένου να μεταβεί σε χωριό της Εορδαίας όπου διαμένει, όμως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν. To αυτοκίνητο θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

kozan.gr

Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η Αικατερινή Πετροπούλου. Πρώην εργαζόμενη στην ΔΟΥ Κοζάνης & πρώην επιθεωρήτρια του Υπουργείου Οικονομικών.

Μια πολύ ευγενική ψύχη – πάντα με το χαμόγελο – και με ακέραιο χαρακτήραΗ κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα στις 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κοζάνης.