Χρυσά Βραβεία στις Επιχειρήσεις ΖΕΥΚΛΗ – E-volution Awards 2024 !!! Φώτο

1427

E-volution Awards 2024

Με 7 βραβεία τιμήθηκε το Centraleshop.gr στα E-volution Awards 2024, σηματοδοτώντας τον τρίτο συνεχόμενο χρόνο επιτυχίας μας στον διαγωνισμό. Μεταξύ των διακρίσεων, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα δύο Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες Continuous Growth και Best Customer Retention and Churn Reduction όπως και για το Ασημένιο Βραβείο ως Best in Fashion & Luxury, τα οποία υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας για αριστεία στον τομέα του online λιανικού εμπορίου, και φυσικά στο χώρο της Μόδας.

Radiosiatista.gr

Το Centraleshop.gr απέσπασε το ασημένιο βραβείο σε ακόμα 3 κατηγορίες (Best Use of AI and Machine Learning, Best Responsive / Progressive Web Apps, International e-Commerce) και το χάλκινο βραβείο σε άλλη μία (User Interface).
To επίτευγμα αυτό, έρχεται σε μία περίοδο που ο ανταγωνισμός στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πιο υψηλός από ποτέ, και αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην παροχή μιας ευχάριστης και καινοτόμου αγοραστικής εμπειρίας, συνδυάζοντας άψογα το στυλ, την ποιότητα και την ικανοποίηση του αγοραστικού μας κοινού.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες μας, η πίστη και η εμπιστοσύνη των οποίων μας εμπνέει να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε που είστε αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού μας!