Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας τιμά τη γυναίκα …..

674

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” τίμησε τη γυναίκα την Παρασκευή 8-3-2024 σε μια όμορφη εορταστική εκδήλωση, που προετοίμασαν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσική από τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου, έκθεση ζωγραφικών έργων των κοριτσιών που φιλοξενούνται στη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Δήμου Βοΐου στον Πεντάλοφο και των μελών της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας. Μια ομάδα από τα κορίτσια που φιλοξενούνται στη δομή παρέστησαν στην εκδήλωση μαζί με τους συνοδούς τους και παρακολούθησαν το μουσικό πρόγραμμα. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί, στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας της Γυναίκας, η πολυδιάστατη γυναικεία φύση και οι αγώνες που δίνονται καθημερινά για την ισότητα, τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, η αντιδήμαρχος κ. Πολυξένη Γκέσου, ο Μεγάλος Ευεργέτης του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μιχάλης Γκουτζιαμάνης.  

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου συγχαίρει τους καθηγητές και μαθητές για την προετοιμασία και παρουσίαση της εκδήλωσης και ευχαριστεί τους Υπευθύνους της Δομής Ασυνόδευτων Ανηλίκων κοριτσιών του Πενταλόφου για τη συνεργασία και την παρουσίαση των ζωγραφικών έργων. Τέλος ευχαριστεί την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με την παρουσίαση των ζωγραφικών έργων των μελών της.