Δήμαρχος Γρεβενών Κ. Ταταρίδης εξηγεί πως … ? O κ. Ζευκλής έκανε λάθος. Θέλησε να μας τιμωρήσει επειδή δεν επιλέξαμε ….

1558

O Δήμαρχος Γρεβενών Κ. Ταταρίδης εξηγεί πως ο Χ. Τριγώνης, προέκυψε, μέσω Χ. Ζευκλή, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων: “O κ. Ζευκλής έκανε λάθος. Θέλησε να μας τιμωρήσει επειδή δεν επιλέξαμε αυτόν στην ψηφοφορία (για την προεδρία της ΠΕΔ). Μάλιστα μου είπε ότι θα σταματήσει το δρόμο Χρυσαυγής-Τρίκορφου, όμως μίλησα με τον Περιφερειάρχη και μου είπε ότι αυτό είναι δικό μας έργο και δεν σταματάει” – “Ο κ. Τριγώνης, που έγινε Πρόεδρος του “Συνδέσμου”, πριν λίγο καιρό έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει κι ότι έχει αχρηστευθεί” (Βίντεο)

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό West ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης εξήγησε πως οι δυο συνονόματοι (Ζευκλής Δήμαρχος Βοϊου & Τριγώνης επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Γρεβενών)  συνεργάστηκαν για να εκλεγεί ο δεύτερος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “O κ. Ζευκλής έκανε λάθος. Θέλησε να μας τιμωρήσει επειδή δεν επιλέξαμε αυτόν στην ψηφοφορία (για την προεδρία της ΠΕΔ). Μάλιστα μου είπε ότι θα σταματήσει το δρόμο Χρυσαυγής-Τρίκορφου, όμως μίλησα με τον Περιφερειάρχη και μου είπε ότι αυτό είναι δικό μας έργο και δεν σταματάει”, ενώ συμπλήρωσε πως: “Ο κ. Τριγώνης, που έγινε Πρόεδρος του “Συνδέσμου”, πριν λίγο καιρό έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει κι ότι έχει αχρηστευθεί”, καταλήγοντας πως ήταν μια συμμαχία πολιτικά ανήθικη και ότι ο Χ. Τριγώνης ψάχνει ευκαιρίες για να πλήξει την κοινωνία των Γρεβενών, ζητώντας του να παραιτηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ο  κ. Τριγώνης, πράγματι, σε ανάρτησή του στο facebook, στις 19 Ιανουαρίου 2024 , έκανε λόγο περί κατάργησης του ουσιαστικά ανενεργού, όπως έγραφε. από το 2011 Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων.

Δήμος Γρεβενών: Ο Χρήστος Τριγώνης για τη νέα συνέντευξη Ταταρίδη-“Η μόνη παραίτηση που μπορεί να συζητά ο δήμαρχος της μειοψηφίας είναι του εαυτού του. Τα στολίδια που θα με “στολίσει”, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, λόγω των ημερών ας τα κρατήσει για τον καρνάβαλο. Θα του χρειαστούν…”

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, στο Facebook, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης σχολιάζει τα όσα ανέφερε στο WEST CHANNEL ο δήμαρχος Κυριάκος Ταταρίδης και ειδικά την αποστροφή του πως θα ζητήσει την παραίτηση του από το Σύνδεσμο Ύδρευσης:

“Η μόνη παραίτηση που μπορεί να συζητά ο δήμαρχος της μειοψηφίας είναι του εαυτού του.

Τα στολίδια που θα με «στολίσει», σύμφωνα με τις δηλώσεις του, λόγω των ημερών ας τα κρατήσει για τον καρνάβαλο.

Θα του χρειαστούν …

Μέσα σε ούτε τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, το μόνο που έχει προσφέρει στη Γρεβενιώτικη κοινωνία είναι εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ακυρώσεις έργων.

Για τις υπόλοιπες πρωτόγνωρες για την αυτοδιοίκηση απρέπειες και κυρίως αυτές της συνεδρίασης εκλογής προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων με την απρόκλητη υβριστική επίθεση σε βάρος μου, το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

ΥΓ.: Γιατί αλήθεια αναβλήθηκε η προγραμματισμένη τελετή έναρξης λειτουργίας του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών;

Μήπως γιατί θα έπρεπε άμεσα να λειτουργήσει το κολυμβητήριο ;”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.facebook.com/profile.php?id=100000005340907

Κ. Ταταρίδης με αιχμές προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή: “Από εδώ και πέρα στα Γρεβενά θα υπάρχει μια σύμπνοια και μια συνεργασία, τόσο πολιτική όσο και κοινωνική. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοιου είδους συνεργασίες εξέλειπαν. Υπήρχε μια αντιπαλότητα – Tα Γρεβενά αλλάζουν σελίδα” (Βίντεο)

Στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου για το πρόγραμμα των Αποκριών στα Γρεβενά, ο Δήμαρχος Κ. Ταταρίδης άφησε αιχμές προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή λέγοντας χαρακτηριστικά: “Από εδώ και πέρα στα Γρεβενά θα υπάρχει μια σύμπνοια και μια συνεργασία, τόσο πολιτική όσο και κοινωνική. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοιου είδους συνεργασίες εξέλειπαν. Υπήρχε μια αντιπαλότητα. Tα Γρεβενά αλλάζουν σελίδα”.

Bίντεο greveniotis.gr

Κοινοποίηση:

Topics: Γρεβενά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο *Όνομα Email Ιστότοπος

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από ‘δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  «Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  « που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε «δημοσίευση», τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτό θα είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο Γ. Αμανατίδης για τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της ΕπιχείρησηςΟ Δήμος Κοζάνης ανοίγει για την περίοδο της Αποκριάς, τον χώρο στάθμευσης στην περιοχή του ΟΣΕ (Φωτογραφίες)

καιρός weather.gr

Copyright © 2024 – Καθημερινή ενημέρωση για την Kοζάνη από το 2001 — Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία Σέρβια Βελβεντό Σιάτιστα ΣΕΡΒΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ