Ανακοίνωση για το εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του αιολικού πάρκου στο Βέρμιο, το πρωί της Πέμπτης, έδωσε στη δημοσιότητα η Αιολική Βερμίου. Αναφέρει:

982

Ανακοίνωση για το εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του αιολικού πάρκου στο Βέρμιο, το πρωί της Πέμπτης, έδωσε στη δημοσιότητα η Αιολική Βερμίου. Αναφέρει:

«Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό εργαζόμενου εταιρείας υπεργολάβου σε περιστατικό που έλαβε χώρα στο εργοτάξιο κατασκευής του Αιολικού Πάρκου Βερμίου. Στην Αιολική Βερμίου, η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Τηρούμε αυστηρά και ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας σε όλες τις δραστηριότητές μας. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κοζάνης, το Σάββατο στις 11 π.μ., η κηδεία του άτυχου 39χρονου εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα σε εργοτάξιο στην περιοχή του Βερμίου

Στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κοζάνης, το Σάββατο στις 11 π.μ., η κηδεία του άτυχου 39χρονου εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα σε εργοτάξιο στην περιοχή του Βερμίου, προκαλώντας θλίψη και στεναχώρια σε Κοζάνη και Βόιο.