53χρονος, με πνευμονία & βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια μεταφέρθηκε, διασωληνωμένος σήμερα, από το Μαμάτσειο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ – Υπό διερεύνηση αν πρόκειται για ύποπτο κρούσμα Κορωνοϊού

1534

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 53χρονος (υπάλληλος νοσοκομείου Καστοριάς), με πνευμονία & βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια μεταφέρθηκε, διασωληνωμένος σήμερα Tρίτη 10/3 (πολύ πρωινές ώρες), από το Μαμάτσειο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Υπό διερεύνηση αν πρόκειται για ύποπτο κρούσμα Κορωνοϊού. Να σημειώσουμε ότι ο 53χρονος εισήχθη χθες (το μεσημέρι της Δευτέρας) στο Μαμάτσειο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

kozan.gr

  • Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ ύποπτο περιστατικό για κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 53 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Κοζάνη.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία, είναι από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, η οποία έχει πολλούς γουναράδες οι οποίοι έχουν ταξιδέψει λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.Σύμφωνα με τα πλάνα της ΕΡΤ1, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να φορούν τις ειδικές στολές και να λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα βάσει του πρωτοκόλλου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ1 γύρω στις 7 το πρωί στο νοσοκομείο.