Στο Βόιο βρέθηκε η Παρασκευή Βρυζίδου

2596

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, στην μακροχρόνια συνεργασία της με την περιοχή του Βοϊου ως Δήμαρχος, αλλά και ως Πρόερος της (ΠΕΔ) Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα του κόστους πετρελαίου το χειμώνα για την θέρμανση, επεσήμανε στις επιτόπου επισκέψεις, ότι σίγουρα σ΄αυτό το θέμα αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και μέριμνα, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στα θέματα υγείας οι πολίτες επεσήμαναν την έλλειψη πιο οργανωμένων και αναβαθμισμένων δομών, η κα Βρυζίδου αναφέρθηκε στο σχέδιο της ΝΔ για την υγεία και ανέφερε την πρόθεση της ΝΔ για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, καταρχήν για τον έλεγχο του καρκίνου το μαστού, του τραχήλου της μήτρας και του παχέως εντέρου που σώζει ζωές, την επέκταση της διάρκειας των επαναλαμβανόμενων συνταγών για χρονίως πάσχοντες, την κατ΄οίκον διανομή φαρμάκων και την ενίσχυση των νοσοκομείων με 1.500 ειδικευόμενων νοσηλευτών ετησίως και πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων σε βάθος τετραετίας.

Το άνω Βόϊο έχει περίσσια φυσική ομορφιά, αλλά η Περιφέρεια και το Κράτος πρέπει να ενισχύσει το Δήμο και να ολοκληρώσει βασικές υποδομές, όπως στο κάτω Βόϊο την υδροδότηση της Γαλατινής.

Η Σιάτιστα κοιτίδα πολιτισμού, χρειάζεται τη στήριξή μας, για την διατήρηση της περηφάνειας των πολιτών και όχι του οικονομικού μαρασμού.

Το θέμα της γούνας εξετάζεται και διεκδικείται λύση από τους γουνοποιούς, όμως χωρίς φιλικό περιβάλλον από το κράτος και προώθηση με κυβερνητικό ενδιαφέρον θα μείνει στις προτάσεις. Είναι προσωπικός στόχος η ώθηση του μεγάλου αυτού ζητήματος.

Τέλος οι πολίτες της Σιάτιστας επεσήμαναν την έλλειψη Ειδικού Σχολείου. «Θεωρώ πως πρέπει να οργανώσουμε την υλοποίηση του», δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου.

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης