66χρονος από το Διχείμαρρο Βοϊου, ο οποίος βρέθηκε προ 15νθημέρου περίπου στο καφενείο Δαμασκηνιάς διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ.

2952

Έχασε τη ζωή της και η μητέρα του 53χρονου θύματος κορωνοϊου από τη Σιάτιστα. – 66χρονος από το Διχείμαρρο Βοϊου διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ

Έντονα συμπτώματα οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας παρουσίασε η μητέρα του 53χρονου από τη Σιάτιστα, που έχασε τη ζωή του “χτυπημένος” από τον κορωνοϊό.

Κατά την διακομιδή της στο Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης η 81χρονη γυναίκα κατέληξε


Ο πόνος για το χαμό του γιου της δυσβάστακτος όλες αυτές τις μέρες δεν είχε σταματήσει να θρηνεί και να αρνείτε την τροφή
Δεν άντεξε …
Καλό Ταξίδι και καλή αντάμωση !!

Εν τω μεταξύ, 66χρονος από το Διχείμαρρο Βοϊου, ο οποίος βρέθηκε προ 15νθημέρου περίπου στο καφενείο Δαμασκηνιάς παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα και σταδιακά επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και σήμερα διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ.

*********************

48χρονος νοσηλευόμενος στο Μαμάτσειο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.Πρόκειται για ασθενή με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα από περιοχή πέριξ  της Κοζάνης.

Ι.Π.