Πρώτος εκατομμυριούχος στην Ελλάδα από το Eurojackpot: Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία

3347

Ένας τυχερός παίκτης από τη χώρα μας ήταν ανάμεσα στους τρεις νικητές της δεύτερης κατηγορίας του Eurojackpot, που έγιναν εκατομμυριούχοι στη χθεσινή κλήρωση.

Το Eurojackpot, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 19 ευρωπαϊκές χώρες μαζί με την Ελλάδα, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο ο Έλληνας παίκτης, όσο και οι άλλοι δύο τυχεροί στη Γερμανία και τη Φιλανδία, κέρδισαν από 986.995,20 ευρώ ο καθένας, έχοντας κάνει πέντε σωστές επιλογές στο πρώτο πεδίο αριθμών (από το 1 έως το 50) και έναν σωστό αριθμό στο δεύτερο πεδίο (από το 1 έως το 12) της νικηφόρας στήλης.

Video Player is loading.

Πρόκειται για τον πρώτο εκατομμυριούχο που αναδεικνύεται στη χώρα μας από το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από δύο εβδομάδες και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Όσο για το τυχερό δελτίο, περιείχε 2 στήλες και κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία.

Στη χώρα μας οι κατηγορίες κερδών ανέρχονται σε 13, ενώ στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες υπάρχουν 12. Η επιπλέον κατηγορία κερδών στην Ελλάδα αφορά όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15 και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι.
37 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε, χθες, στην πρώτη κατηγορία, το Eurojackpot κληρώνει την ερχόμενη Τρίτη 37 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν αυτό το ποσό, όπως και τα έπαθλα των μικρότερων κατηγοριών, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως την Τρίτη, στις 19:00, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.