10 στο Δήμο Βοΐου 113 στο Δήμο Κοζάνης, 33 στο Δήμο Εορδαίας, 10 στο Δήμο Βοΐου & 14 στο Δήμο Σερβίων τα χθεσινά (της Δευτέρας) 170 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

853

Radiosiatista.gr

113 στο Δήμο Κοζάνης, 33 στο Δήμο Εορδαίας, 10 στο Δήμο Βοΐου & 14 στο Δήμο Σερβίων τα χθεσινά (της Δευτέρας) 170 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης.  Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Χθες, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 71.168 έλεγχοι.
Στη Δυτική Μακεδονία, 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτη, πελάτη και εργαζόμενους καταστημάτων.

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος από την περιοχή έφυγε από κορωνοιό. Πρόκειται για 55χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν, με κορωνοϊό, στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας και έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή. Η άτυχη γυναίκα, όπως και η μεγάλη πλειονότητα αυτών που πεθαίνουν από τον ιό, δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Στο μεταξύ μεγάλες ήταν  από νωρίς χθες  το πρωί  οι ουρές κόσμου, όλων των ηλικιών, στον ΕΟΔΥ Κοζάνης, στα φαρμακεία της πόλης, και  στην πλατεία της Κοζάνης για τη  διενέργεια rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού. Πολλοί εξ’ αυτών ήταν  μαθητές και μαθήτριες που έσπευσαν για tests.