Έφτασε στην Καστοριά, αεροπορικώς, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Δ. Μακεδονία – Tον υποδέχτηκε ο Υφ/γος Μετ/ων Μιχ Παπαδόπουλος – Μαζί του κι η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

719

Στις 10 το πρωί έφτασε στην Καστοριά, αεροπορικώς, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Δ. Μακεδονία. Tον υποδέχτηκε ο Υφυπουργός Μετάφορων Μιχάλης Παπαδόπουλος. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης τού πρωθυπουργού θα είναι η Καστοριά, ενώ θα επισκεφθεί αμέσως μετά και το εργοτάξιο για τη διάνοιξη της σήραγγας της Κλεισούρας, που θα φέρει πιο κοντά την Καστοριά με την Εορδαία Κοζάνης.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα και στις 12:30 το μεσημέρι θα βρεθεί στην Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης. Στη 1:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Το πρωί της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Φλώρινα και αμέσως μετά τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής «Πτολεμαΐδα 5» της ΔΕΗ. Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ, στην Κοζάνη»